Direktinsprutad sidventilare. Fräck krock.

Insprutningen är så ny att inga datablad finns. Inga visitkort och inga hemsidor. Men den ska serietillverkas. Fh1 Ögat sveper som vanligt över krom och candy.  Så slår det stopp i hela kroppen.  Det blir en krock i hjärnan.  Den vackra Forden har sidventilare men vad i hela friden!!?  Det sitter en toppmodern insprutning på den. Med injektorer, kabelanslutningar och , och , men. . . . Fh6 Bill King står lugn bakom sin rod i kvällningen.  Jag snurrar runt motorn som en kåt humla. Korsningen är så överraskande och så  totalt …. vacker.  En sidventilare med 2014 års insprutning! FH5 Jag rusar över till Bill.

-Vad är detta?!!

-Ja, jag har byggt insprutningen själv.

-Va! -Men . . .

-Inga konstiga grejer, eftermarknadsdator och några injektorer plus hemgjort insug förstås.  Vi ska starta serietillverkning har vi tänkt. fh10 Bill ler hela tiden och jag fotar motorn och vinglar iväg lyckligt chockad. Fh2 Fh3

Motormässan 2014 i Östersund slår upp portarna 24 och 25 maj.


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *