Jätteträffen blir kvar. Välkommen till Västerås Summer Meet 2017.

Power Big Meet i Västerås ersätts utav Västerås Summer Meet  och arrangören Klas Brink välkomnar alla säljare och gäster till en motorfest i dagarna tre 6,7,8 juli 2017. 
VästeråsSummerMeet
Bevarad tradition fast bättre
Intentionen är allt skall bli som vanligt fast bättre.  Det finns förslag på förbättringar sedan flera år tillbaka som inte blivit effektuerade.  Nu finns  utsikter att vässa arrangemanget och samtidigt behålla traditionen.  2017 har alla möjligheter att bli ett rekordår.

Brinkens Garage Vikarbyn_06

Hade gärna sett ett samarbete
Worldkustom har fått en pratstund med en influensasnuvig Klas Brink  fem dagar efter att han blivit träffgeneral för en av våra största träffar i hobbyn.
– Jag hade gärna sett ett samarbete med förre arrangören men nu fick jag veta hux flux på nätet i fredags att så inte blir fallet, säger Klas.

Brinkensgarage

Dokumenterat hög output borgar för jättefest 2017
Klas Brink står mitt uppe sitt ”rätta jobb” plus att han bygger ut Brinkens garage, renoveringsverkstaden i Vikarbyn,  när detta händer.   Nå, vi har sett hans ”output” tidigare.
Det var han som renoverade FEM Cadillac 58:or på en gång och visade upp på Västeråsträffen 2005.

Brinkens Garage Vikarbyn_24

Tolv år år senare blir han träffgeneral på samma ställe.

Killen kan jobba dygnet runt och lär behöva det också för Klas är fast besluten att ge hobbyns alla utövare en jättefest i Västerås 2017. Ett hedervärt initiativ.

Här är Klas Brinks egna ord i en nyligen släppt pressrelease

VÄSTERÅS SUMMER MEET 2017

Pressrelease
– Jag är jätteglad och tackar för allt stöd jag fått runt sommarens stora bilhändelse i Västerås. Det strömmar in fina idéer och just nu jobbar vi med att utforma själva träffen för att kunna genomföra en så bra träff som möjligt för världens alla bilentusiaster och Västeråsare.

Tack för alla namnförslag som jag fått, men det är nu klart att träffen kommer att heta ”Västerås Summer Meet”. Efter en omröstning i VLT blev det namnet en solklar vinnare med 75 % av rösterna och det namnet är jag mycket nöjd med fortsätter Klas.

Inom kort kommer vi att ha en web- och en facebooksida där vi kommer att informera och uppdatera alla nyheter kring arrangemanget.

För frågor och mer information kontakta Klas Brink  070-4202250                               klas.brink@officeitpartner.se

Tillsvidare kommer uppdaterad information att finnas på facebooksidan Brinkensgarage och www.brinkensgarage.se

————————————————————————————–

 

 


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

17 reaktioner på ”Jätteträffen blir kvar. Välkommen till Västerås Summer Meet 2017.

    1. Hej !
      Det kommer naturligtvis delas ut och finnas en del sånt. Vill dock inte avslöja vad än.

  1. Så glada att det du fixar detta. Som boende på Jobergs camping hade det blivit tråkigt annars. Det är ju sommarens höjdpunkt.

  2. en fråga var när kan en ev tatuering ske vsrt&år det nånsärskild tidpunkt????

  3. hej jag heter susanna olsson är alltid till vädterås på sommaren å ser alla fina bilar&trevligt med alla glada människor å allt där ikring tack för du räddat sommaren <3 <3 <3 mvh susanna.

  4. Klas Brink med fru har ordnat så det finns möjlighet i Life Style Corner inne på träffen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *