Boka Karlssons och Krantz&Krantz på Birger Jarl 29 april 2017

Rock and rollfesten på M/S Birger Jarl med Leif-Ivan Karlssons familj och Krantz&Krantz blev en dundersuccé med publikrekord.  Nu gör vi om det! Datumet är  29 april 2017. Boka här.

karlssons-och-krantz_april_2017_3

Birger Jarl_29Leif-Ivan Karlsson, hans fru Susanne (t.v.) och barnen Tony Angelica och Pierre har gått som en brandgata genom landets alla mediekanaler från radio och tidningar till  web och TV.

– En mycket trevlig familj som du träffar på båten. Leif-Ivan 06Realityserien om miljardären som är raggare har blivit en  en succé. Man fick bl.a. se när han köpte  Finlands/Ålandskryssaren M/S Birger Jarl för att bli en rockbåt.
birgerjarl_2016_04   LIKz
Eftersom Krantz och Leif-Ivan är bästa vänner körde de ett rockparty 8 oktober 2016 och det blev väldigt, galet kul med publikrekord och allt. Så nu gör vi om det 29 april 2017.
Birger Jarl_39kzkz

Just på M/S Birger Jarl  hålls ROCKFESTEN med familjen Karlsson och Krantz&Krantz den 29 april. Nu kommer chansen att parta med hela gänget precis efter att de kommit till Sverige efter vintervistelsen i Florida! Här finns cocktailbar och restauranger med alla rättigheter.birgerjarl15

Båten har en fantastisk inredning i mässing och mahogny. Den ligger vid kaj under rockfesten på kvällen/natten.  115 nyrenoverade rum finns att tillgå för den som önskar sova över på båten.

NYTT . Bussen sprängd.  Nu blir det en dubbeldäckare

buss
Hög stämning på bussen ner och hem. 

Smockfullt till sista plats 2016.
Många resenärer pratade om att det var det trevligaste de upplevt på väldigt länge.


NYTT:  GAMLA STAN

Bussen avgår från Härnösand 08:00.  Vi har tidigarelagt starten med tre timmar för  då kan man hinna gå på Gamla Stan en sväng och få ytterligare en upplevelse i resan. M/S Birger Jarl ligger på gångavstånd från Gamla Stan.

NYTT:  ROCKBUFFÉ BOKAS DIREKT
En annan sak Krantz lärde sig 2016 var att resenärerna automatiskt får ett bord bokat i rockbuffén redan innan avfärd, detta för att inte riskera att bli utan plats till showen. Buffén betalar ni sedan på plats. Den kostar 375:-Nytt buffe ingår 1835

ms-birger-jarl-stockholm-2016

Boka bussresa med bokad bord till rockbuffé, inklusive showinträde, övernattning, frukost och besök hos Leif-Ivans bilmuseum World of Classics and Sales här.
Pris 1460:- (Nytt från 2017 , nu ingår buffen direkt – pris 1835) 

Bussen går från Härnösand, stannar och plockar upp resenärer längs vägen till Stockholm. Priset är oförändrat från 2016 med den skillnaden att nu ingår frukost i totalen plus att ni har bokat bord till rockbuffén så ingen blir utan bord.  1.460 kronor. 1835

Detta ingår. 
I priset ingår bussresa, inträde till rockshowen, övernattning, frukost, museibesök, fika i museet, samt att vi bokar bord åt er till rockbuffén som föregår showen. (Buffén betalar ni sedan på plats 375:- ) Buffen ingår

Nu har du chansen att åka rumbekvämt och avstressat. Bussen avgår från Härnösand, plockar upp folk längs E4:an  och stannar utanför båten M/S Birger Jarl.

Du går till din hytt för uppfräschning innan det blir en sväng på Gamla Stan. Rockbuffén startar 18:00 och partyt rullar igång.  20:00  kliver Krantz&Krantz på scenen.  Bussen tar max 57 pers.  Boka i tid.
birgerjarl_2016_09

Museum i absolut världsklass! Museum05Du sover på båten och vaknar till frukostbuffé.  Därefter kommer bussen och tar dig till det magnifika bilmuséet World of Classic Museum and Sales där kaffe ingår.
Efter det hemfärd till Härnösand.

Preliminärt schema

Lördag
08:00 Buss avgår från Härnösand
14:00 Framme vid M/SBirger Jarl
14:30 efter incheckning shopping Gamla Stan. 

18:00 Rockbuffé. 
20:00 Krantz&Krantz på scenen
01:00 Vi tackar för oss.

Söndag
08-10 Frukostbuffé
10:00 Avfärd till museet
10:30  Museibesök med rundtur och fika 2,5 tim
13:00  Buss avgår hemåt från Museet

——————————————————————————

BOKA HÄR MEN ÄR DET INTE LITET TIDIGT ?

kz– Jo, säger Krantz. Jag lade ut en blänkare 13 december om datumet 29 april 2017 fast utan möjlighet att boka, bara som en liten  första pillerill-presentation av kommande kul.
Resultat: 13 stycken ringde och tvångsanmälde sig samma dag !!!

Därför blev jag tvungen att fixa allt med bokning och priser.
1. Vill du ha busspaketet mailar du email
och uppger namn på resenärerna och deras  telefonnummer

Busspaketet. Paketpris 1 person
Bussresa med inträde till show och bokat bord,  övernattning i tvåbäddsrum, frukostbuffé och entré till museum med kaffe.  1460:-  1835 för allt.  (Rockbuffen vid det bokade bordet betalar ni på plats 375kr) Nytt buffe ingår 1835

Önskas  tre- eller fyrbäddshytt kan det eventuellt gå att ordna.

Nummer att swisha till kommer med återvändande mail
Bokningen anses inte gjord förrän ni swishat eller på annat sätt betalat.

2. Om du inte vill åka buss
Tar du dig till båten själv bokar du entrébiljett via Billetto hos  www.msbirgerjarl.se  Klicka på event.
Tips. I fjol var det överfullt och familjer från Umeå som rest med annan buss kom inte in och kunde äta i showroom. Vi led med alla som inte kom in.  Boka bord till Rockbuffén samtidigt.

Parkeringshus finns mitt emot båten uppe på kullen intill. Heter Stigbergsgaraget på Renstiernadsgatan 156 . Man går bara en trappa ner till båten.

Båtadress:  Stadsgårdskajen 156

————————————————————————————

Film från båten  2016. 

Välkommen till en annorlunda helg.
birgerjarl_2016_10
En fantastisk sångerska som serverade gästerna (!) hoppade upp på scenen. Vilken pipa!
Det visade sig att hon sjunger med Peter Jezewski i Be Bop A Luba Showen som går för utsålda hus runt om i Sverige.
birgerjarl_2016_03 Inget slipstvång men solgitarristen  Alfred Krantz ville vara propert sammansatt till aftonen på M/S Birger Jarl.

Publiken var en av de bästa vi sett. Från första låten såg det ut så här.  De jublade när Leif-Ivan Karlsson sjöng solo och applåderade när vi delade ut priser till aftonens hjälte och kvällens dansbrud.

birgerjarl_2016_05
En fantastiskt varm och positiv stämning rakt igenom.  Heder åt en underbar publik. Tillsammans gör vi kvällen. 
birgerjarl_2016_06
Åtta minuter boogie-woogie-bugg utan paus i Guitar Boogie varvat med In the Mood. Svettigt!
birgerjarl_2016_08
Bra tryck i showroom, publikrekord och kapten Karlsson på topphumör. .
Birger Jarl_11
Välkommen till en annorlunda helg.


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *