Dödade när de skulle köpa jänkare

Marietta, GA. -Ett fordon som tillhör ett saknat par hittades under vatten med två kroppar intill.  Kropparna har inte identifierats  officiellt  ännu men allt pekar på att det är de två saknade personerna.

Källa : WYFF4.comwyff

Paret  anmäldes saknade sedan de körde till en annan stat för att  köpan en Mustang 1966  via  Craigslist och aldrig återvände.

Mannen som senast hade telefonkontakt med paret är frihetsberövad.

mustang

townsTelfair County Sheriff Chris Steverson sade sade att 28-åriga Ronnie Adrian ”Jay” Towns anmälde sig själv nyligen. Han är åtalad för att ge falska uttalanden och kriminella försök att begå stöld genom bedrägeri. Han har inte åtalats i samband med parets försvinnande ännu.

Utredarna  sade att det telefonnummer som Bud Runion, 69, och hans 66-åriga hustru, Juni, använt  för att nå Towns spårades tillbaka till en engångs mobiltelefon.

Steverson sade att det Towns uppgav  inte stämde  vilket ledde till häktning.

Paret  Runions, som är från Marietta, körde ungefär tre timmar till  McRae, Georgia, på torsdagen för att träffa någon som svarade på Bud Runions annons där han sökte en 1966 Mustang.

Familjemedlemmarna blev bekymrade när paret inte kom tillbaka eller svarade på samtal, så de anmälde paret försvunnet.

De körde en 2003 champagnefärg GMC Envoy.

Alla med information ombeds att ringa Telfair County sheriff kontor på 229-868-6621.

 


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *