Klas Brink årets västeråsare

Klas Brink blev vald till årets västeråsare för att han räddar bilfesten kvar i stan. Det säger något om hur gärna Västerås vill ha kvar evenemanget men mest berättar det vilken kaliber det är på Klas Brink. Wow. 

arets-vasterasareKlas Brink gjorde det. Han hade energin, kunnandet, kontakterna, erfarenheten, kylan och musklerna att sätta sig vid spakarna på det enorma arrangemanget.

Han fick ingen betänketid, ingen inkörning, ingen överlämning. Han fick ingenting. Han fick inte ens veta det innan det var officiellt, såsom han hade bett tidigare arrangör om.
-Nada.

Hade bara minuter att bestämma sig.
Plötsligt var nyheten ute på nätet att träffen flyttat. Brink hade inte dagar på sig att fundera, inte timmar på sig att ta beslutet. Det handlade om minuter.

Klas stod dessutom mitt i en stor utbyggnad av Brinkens Garage i Vikarbyn, Dalarna.  Vi snackar en verkstadstillbyggnad på hundratals kvadrat.  Han stod i en renovering av boningshuset i Vikarbyn.

brink4

Han stod mitt i en omorganisation i sitt företag i Västerås som bara den ensamt krävde mer än heltid. Telefonen ringde. Brink tittade på klockan. Media var på tråden. Han måste ha ett svar NU. Och svaret blev:
– ”Klart Västerås skall ha en bilfest som alla tidigare år och ännu bättre 2017.”

GUTS!
– Hade du pallat det, bästa läsare?
– Krantz säger bara guts.  GUTS!
Du som aldrig åkt till Västeråsträffen tidigare.  Rulla dit och visa din uppskattning för grabben.  Om inte förr så är det sannerligen dags nu.

Man up
Man up boys and girls den  6-7-8 juli 2017.
– Det kommer att bli en fantastisk uppvisning i konsten att arrangera en JÄTTETRÄFF, allt  ute på Johannisbergs flygfält i Västerås.

Läs allt om utmärkelsen i Västerås Tidning här.

Kolla in Västerås Summermeets hemsida här. 


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

En reaktion på ”Klas Brink årets västeråsare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *