Krantz Challenge nu online

Lagom till tioårsjubileumet 2018 går Krantz Challenge online.  Strax kan hela världen spela Krantz Challenge på mobilen och i datorn och DU kan tävla med din bil. 

skarmdump2Vi är mer än glada att kunna släppa den första versionen av Krantz Challenge Online redan i vår 2018.  Spelet rullar just nu i speltillverkarnas datorer, buggar fixas, ljud läggs och slutjusteringar görs.
– Fantastiskt coolt att få provspela Krantz Challenge på datorn, säger Krantz som testat att klicka fram sin egen favorit på nätet.kzchall_02

Nätspelet får samma dignitet som ett live-event.
Den bil som röstats fram som vinnare flest gånger på nätet får åka till Superfinalen i Rättvik och tävla om titeln Norrlands Populäraste Bil med prissumman 10.000 kronor, superväskan med varor från Turtle Wax för över 1.000 kronor, pokaler, kramar, äran och utställningsplatser på utställningar våren 2019.

kzchall2
Nu kommer chansen för dig att delta oavsett var du bor. 
Krantz Challengecirkusen mäktar bara med att besöka 7-8 orter på en sommar för att nominera en bil som tagit sig dit men nu kan vem som helst tävla. Vinner du får du två först och främst 3.000 kronor i bensinpengar för att ta dig till Classic Car Week  i Rättvik.KzCallHudik2016_37  Du får två hotellnätter på samma hotell som de andra finalisterna. Du får en plats i Superfinalen med allt vad det innebär.  Datumet är lördagen 28 augusti 2018. skarmdump
Inom kort kommer du kunna anmäla din bil.
Backofficefunktionen upparbetas i dagarna. Alltså den sida i spelet där du kan surfa in och ladda upp din bil, ditt namn och några enkla uppgifter. Det är allt som behövs för att vara med i spelet.  Börja leta fram fyra bra bilder på din bil ! 

kz_small

Så fixar du bra bilder.  Krantz fotoskola.
————————————-
1 Huka dej.  
Böj på knäna. Kom ner en halvmeter med kameran. 

2. Gå mycket närmare
Titta i kameran och gå så nära att bilen inte ryms, backa 1 cm. 

3. Solen i ryggen
Alltid. Sopa på med blixt fast det är mitt på dan om du vill.

4. Fota bilen från flera håll
Välj fyra bra bilder och ladda upp.  Även bakifrån.  Spelet kommer växla mellan dina fyra foton så den som spelar spelet  får se så mycket som möjligt av din bil.


———————————————————-

Exempelvis

pontiac58_14 pontiac58_11 pontiac58_4 pontiac58_3

 

Liveorter 2018
kzchall2018annons_s4

Ses runtom i Sverige 2018
kzchallhudik17_32

 


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

5 reaktioner på ”Krantz Challenge nu online

  1. Hurdå menar du.
   Om du vill stjäla en bild från Worldkustom för att marknadsföra ”grejen” så går det naturligtvis bra.

   Om du vill stjäla en bild som jag tagit av din bil i något sammanhang för att använda som tävlingsbild så är det ok.

   Om du önskar en bild som någon annan fotat är det kutym att fråga först – precis som du gjorde nu. :) Bra Bertil.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *