Krantz Challenge till KRAMFORS 2019. Boka 10 augusti!

Anrika Riverside Cruisers i Kramfors har staplat bilträffar, motorshower och cruisingar i en ändlös rad av tidlös nostalgi genom åren. Nu 2019 BIG med Krantz Challenge i stan! Det blir en megafest i den svenska sommaren. BOKA IN 9-10 augusti NU!  

– Det är en ära att få återkomma till Riverside Cruisers årliga bilfest, säger Krantz.

För ett drygt halvdecennium sedan samlades, tusentals i Sandslån till ett ungt Krantz Challenge.


På senare tid har Riverside Cruisers flyttat till fullkomligt idylliska Ärstaparken i Kyrkdal med berg och dalar, camping och festplats kantat av vattendrag. Nu laddar man med Krantz Challenge BIG som efter tio år finns på Sveriges största evenemang såsom Västerås Summer Meet och Classic Car Week.I Kramfors sker allt i genuinaste stuk omgivet av Kyrkdals sjöar.


Vattnet släpper man inte i Riverside Cruisers där klubbens namn härstammar från den mäktiga Ångermanälvens stränder.

Förra platsen, Sandslåns pittoreska älvstrand, har idag ersatts av Ärstaparkens öppna, generösa festplats med utrymme att växa i framtiden.


-Hallå! Välkomna att inta den svenska idyllen i betagande tidlöshet.  Så här såg det ut på femtiotalet och så här ser det ut  i ett bevarat 2019.

Ett oslagbart sätt att njuta med ditt entusiastfordon.Rulla in med dina historiska hjul och nostalgikläder helgen den 9-10 augusti.
Trodde du att det bara var Krantz Challenge på programmet?
– Sss.
Rutinerade Riverside Cruisers avlossar ett fyrverkeri av aktiviteter väl framsmidda genom år av övning. Boka in helgen nu! Förgyll träffen med ditt fordon och gärna din klädsel, dina attribut och accessoarer.

Lördagen 10 augusti.
Vi snackar rockabilly så in i norden på lördag, cruising i Kramfors, Krantz Challenge,  bilbedömning, utställning,
Fredagen 9 augusti
Tipsrally, pubafton med musik, femkamp och sammanlagt båda dagarna priser till ett värde av 25.000 kronor.
Pace car 2018.

Vidare grillning, pris för bästa klädsel, ponnyridning, godis till barnen, frågerunda, fullständiga rättigheter samt fritt inträde för föraren i entusiastbil och alla under 15!
Fritt inträde på kvällen för de som betalat inträde på dagen. Waow. 
-Så ska en slipsten dras !!!
– Det här blir din sommars bästa helg! 

Mer info på Riverside Cruisers hemsida.   


Tips: Sätt sökaren på Krantz Challenge Kramfors i år.

Ses där.

Bonusmaterial

Så vill man vill cruisa. Maxat!

Rakt in på gågatan bland serveringarna.  Ljust och vackert i Kramfors.

Cadillac på längden och tvären. Folkfest.

Den eviga drömmen om en Crown Victoria.

Ett varv till och igen och igen.  Ströget går den tionde augusti.


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

3 reaktioner på ”Krantz Challenge till KRAMFORS 2019. Boka 10 augusti!

  1. Härligt att se engagemanget i ditt reportage – det kommer bergsäkert att få Riversides träff och lyfta – och hela Höga Kusten med dess enormt stora motorintresse – vi får en bra påbyggare efter efter finalen på Högakusten motorveckan Helgen före – och sen Coast League Cruisers genuina träff med kanske Högakustens bästa Cruising….
    Det är inte utan att man blir både lite stolt och glad över initiativet samt alla andra hårt jobbande Usa-bilklubbar mfl. i vår vackra Kommun Kramfors med Höga Kusten – Riverside Cruisers , Coast league Cruisers , Bell Beach cruisers , Bootlegger’s Kustom Hotrod Chopper …. och naturligtvis Lars-Åke Krantz Ullångers-sonen….som dyker upp och förgyller var helst han befinner sig – kanske Motorveckan 2020 kan toppas av Lars-Åkes behagliga röst bakom microfonen…..vid något av arrangemangen ..kan avslöja att du var uppe ”På tapeten” inför årets upplaga !! Lycka till med arrangemanget…och vi ses väl under sommaren är jag övertygad om !!

    1. Javisst, bäste mikrofonkollega. Det är härligt att få vara med i ett Höga Kusten där vi hjälps åt, besöker varandras event och gläds åt hobbyns uttryck och former. Efter yvigt kuskande vet jag att det inte är självklart alla gånger men i Höga Kusten-området är det en verklighet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *