Krantz Challengevinnaren 2015

I en sannsaga med alla ingredienser kom Ulf Clerceborn in i tävlingen som absolut sista anmäld i hela säsongen 2015!!  Absolut sista bil av närmare 200 tävlingsbilar. 


– JAAAAA

01
O
ch vinner göör ….. UUUUUUULF  CLERCEBOOOORNNNN. Efter två timmars tävlande är det otroliga sant. Ulf blir historisk som den fjärde att erhålla titeln NORRLANDS POPULÄRASTE BIL. 

02
… och här sjunker det in och tårarna kommer. Det är en killerpress på de tävlande.  Till hög musik inför tusentals åskådare möter de motståndare i dueller där vinna eller försvinna gäller. Att gå till eight outstanding i ett Krantz Challenge och få pokal är STORT.  Att vinna en hel tävling och gå till superfinalen är oerhört.   Att vinna superfinalen är ……. då kommer tårarna på stora karlar. 

03

Ulf Clerceborn Gävle är en populär kille på cruisingarna.  Showar gärna och bjuder på hästkrafterna i sin 1955 Bel Air som bil som uppenbarligen har DET.     

 

-Jag hörde att ni ropade ut att ni sista platsen nu går och jag  tänkte att , …spela roll …. när jag dör kan jag säga att jag varit med i ett Krantz Challenge, berättar Ulf Clerceborn för Alfred Krantz i en intervju efteråt. 

04

Superfinal Petri Kouivila vann i Arvidsjaur.  Kenneth Schaumann vann i Härnösand.  Den kompressormatade 428 Cobra Jet rodden vidare. 

Ulf  kom dit med gårdagens vägdamm på bilen och hann inte ens åka och tvätta. 
-Vid anmälan säger han, alltdså jag har ingen speciell bil alls men om det finns en plats kvar så visst kan jag vara med och få en påse gratisprover om jag får. 

Ulf Clerceborn skrivs in som absolut sista bil i hela säsongen 2015. 
OCH VINNER DUBBELT. Först Rättvikstävlingen och sedan Superfinalen och blir SVERIGES SNYGGASTE BIL 2015.  Ett perfekt filmmanus till en Amerikansk film.  Grattis Ulf. 

 NY CHANS om en vecka !!

Krantz Challenge kommer till Nykvarn 8 augusti !!

06

Stig Forslund fick pokal för eight outstanding cars av Trophy Girl , Sofia Adem från Härnösand.  1958 Chevrolet Nomad. 

Nu drar säsong 2016 igång. 
I en ny träff ALL AMERICAN DAY roddad av WORLDKUSTOM, Rockabilly.nu och usabil.nu  mellan Strängnäs och Södertälje kan 32 bilar tävla om en plats i Superfinalen 2016. 

Alla vinner priser från Turtle Wax och Mekonomen i Härnösand i en påse med massor av godis.  Krantz tar aldrig ut avgifter från hjältarna i hobbyn alltså NI alla entusiaster.  Gratis att tävla. 

05Det blir en kanondag i Nykvarn vid Lådbilslandets ytor och lokaler.

På kvällen kommer tre av sveriges bästa nya band att spela .

Band som deltagit i Wordlkustoms Music-challenge under våren. De tre bästa nya banden kommer och gör upp i en musikfinal. 

 Mika el Olsson kom i en genuin Rättviksbil Buick 1947 , genuin gubbe med genuint grässtrå i mungipan. Klass. 

07ROCKABILLY med  Cripplebilly headlights.
Country med Haywire band och
Rock and roll med Sixteen Flames
Plus ytterligare ett  ”Husband” 

 

 

AAD_logosmall

 

BILAR, GOD MAT, FAMILJEVÄNLIGT OCH JÄTTEPARTY PÅ KVÄLLEN. 

Var med där det senaste händer. 

AAD_5

Styr till  Världens nyaste bilshow, Sveriges nyaste bilträff och musikscenens nyaste band.

ALL AMERICAN DAY. 8 augusti  NYKVARN. 

 

 


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *