Krantzjackan till Stockholm Truck Meet

Det säljs en Krantzjacka var tredje dag i Sverige företrädesvis till nostalgiska bilentusiaster som uppskattar det genuina, svenska vintagestuket från femtiotalet. 

Worldkustom rapporterade från Lastbilsträffen i Ramsele hösten 2016 och fick kontakt med många åkare som har gamla jänkiebilar och även har jackan.   Ni fattar kopplingen.

Du kan kolla Ramselegrejen här. Lastbilstraff Ramsele 2016_05Lastbilsträffen i Ramsele. 

 

Nu kommer Krantzjackan till

kzjack_truck

Jackan säljs utav firma www.dinjacka.se i Hässelby som kommer att ha en monter på Stockholm Truck Meet.  Välkommen att prova ut din egen. Alla med unikt serienummer.
– Över 1000 sålda.

Genuin svensk vintage från ett Sverige vi älskar. 
Inget amerikanskt blixtlåsinferno. Inget engelskt flygarstuk utan genuin vintage från det Sverige vi älskar.  En rak, ren, snygg skinnpaj som de såg ut på femtiotalet. Perfekt i jobb och på fritid.  Till vardag eller fest.
– Du är alltid snygg. Alltid rätt. Inget tjafs.  Bara stil. Endast i svart. Lasse anpassar jackan efter dina mått.

kzjack2016_08

Kan fås med valfri logga i skinn. Snacka med Lasse Söderqvist (mitten)  i montern på Stockholm Truck Meet.  Mässpris 2900:-

kzjack3

1000 nöjda  . . .


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

En reaktion på ”Krantzjackan till Stockholm Truck Meet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *