Krantz&Krantz Bollsta Folkets Hus lördag 29/9

Efter en sommar utan motstycke är vi tillbaka i Bollsta Folket Hus. Förra gången var det sista april med tokmycket folk.  Nu gör vi om det. Skrapa rutan raggare. Nu fyller vi kåken!!! 

WOPPING 38.000 spelningar på en vecka! 


dubbelpussSingeln från nya plattan Rewind that summer heter Classic Car Week och took off  i en viral virvelvind som renderade i gammeldags brev med önskningar om autografer.
Låten spelades i bilarna på Classic Car Week vart än vi promenerade och vi fick signera t-shirts med kladdiga tuschpennor.   Det var då det.
-Nu är vi är så himla sugna på Bollsta Folkets hus efter förra publikkadetten och ”vi längtar efter att få träffa alla igen”, inflikar bandet. kzkz307
KzKz_CCW2015_8Publikkadett för att det blev inte riktigt publikrekord förra gången men nästan. Kadett är nästan Rekord eller hur.
ljusdal-2018_cruis-35Skrapa rutorna raggare så möts vi på lördag i ett varmt, vänligt, gungande Bollsta Folkets hus.  Naturligtvis spelar vi låtar från nya plattan plus alla gamla godingar. partyAllt går
Moosa runt, häng i baren, träffas, surra, kanske en bugg klockan 23  eller HOPPA med oss  01:00.  Whatever!  Allt räknas. Vi ses på lördag 29/9  i Bollsta Folkets Hus.
Bollsta öppnar  luckorna och släpper på PARTYT !!!
Inte publikrekord för att vi är där men publikrekord för att DU är där. 
kzkz3
-Räkna med smockat av bilar och folk och fest när Bollsta krutar iväg med säsongstack till den bästa och varmaste sommaren på 243 år

 

 

 

 

 


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *