Kristoffer blandar syndigt och oskuldsfullt.

En del bilar bara suger upp kameran till ögat. Denna bulle i blåmetallic stod på Classic Car Week 2016 och lyste upp asfalten i kvällningen.  – Åhh, vilken fin gammal bil 

 

Jag bara tvärstannade och frågade om det gick för sig att vrålfota.
-Jovisst Krantz, sade föraren och jag slängde mig på backen.

chevy48_1

Det är något med Cheven som drar. Hemlighetsfullt, oskyldigt, lockande.
Låg bil men inget hänger och slänger under. Peep mirror! Att en sån liten grej kan säga så mycket.  Förstulet vinklad och gömd nummerskylt precis så att inte fartkameror och bylingar skall få den i ansiktet men ändå tillräckligt ”där” för att undvika böter.

Inga extrema fälgar men breddade litet utåt för looken och samtidigt bekvämt körbara med rejält gummi i svängarna. Tonade rutor, delad framruta.
Såå fin och vänligt snygg men med elaka accenter skulle jag säga och sade det också i berömmande ordalag genom sidorutan  till Kristoffer Waldrén från Uppsala.

-Tack, men innan du blir alltför positiv –  du är kanske inte så glad på oss, sade han.
– Vadå ???
chevy48_3

Jamen, jag jobbar på Norléns biltransport i Uppsala och jag hörde att du ville sälja en annons i Worldkustom men att min chef avböjde.
– Mähh, inte gör väl det någonting alls, svarade jag, HEY jag gillar Norléns. Ni har fraktat bilar åt mig och gjort det kanon. De var därför jag ringde er om annons. Jag kan stå för er, Norléns.
– Jag gillar er ändå såklart och vettu … nu gör vi litet reklam för er fastän ni inte ville betala.
chevy48_2– Va!, nämen det går väl inte?    – Ha ha du är tokig du Krantzen,      – Jaha men vad roligt då att du inte tog illa vid dej.
chevy48_6

Äsch, det är ett fritt land. Nu kör vi en rejäl gratisblänkare  som 70.000 ser under februari! Då blir ägaren Johan glad.  
– Norléns ä’ jättebra säger Krantzen som fraktat både Cadillacen och Buicken med Uppsalafirman. Klicka på annonsen så kommer ni direkt till specialisterna på jänkiebilsfrakt över hela Sverige.

– Sådär. Gjort
chevy48_2Kolla en gång till på bilderna. Kristoffer har bilbälte på sig i en Chevrolet 1946 Stylemaster. Ser väldigt propert och bra ut vid kontrollen . . .
chevy48_4

…men va, bältet följer med ut?!
Som sagt snäll look med elaka accenter. En luring är han mister Kristoffer. Han vet hur sherifferna funkar. Pappa var polis och han har sytt en kudde av alla farsans skjortor.
-Trevligt när lagen hälsar på efter vägen och det kan behövas.
chevy48_5

–  :0)  !!

 

Rolig pratstund Kristoffer. Hoppas vi ses igen.
\Krantzen.


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *