Lastbilslass med priser i Krantz Challenge

Turtle Wax och Mekonomen i Härnösands insats i Sveriges största kringresande bilshow Krantz Challenge är utan jämförelse. I NIO år har de skänkt ett lastbilslass med högklassiga varor att fördelas bland de tävlande.  anders_mekonomenAnders Selldén på Mekonomen i Härnösand levererar Turtle Wax produkter för nionde året.
– Jag blir aldrig van detta, säger Lars-Åke Krantz.
När produkterna tornar upp sig och Anders och jag måste ha pallyftare för att rodda lastningen av priser då nyper man sig i armen varje gång!event-classic-car-week-2016-1-286303Gett bort en halv mille.
Krantz Challenge är tävlingen som genom åren gett bort värden för en halv miljon till de tävlande. Att tävla kostar gratis och alla vinner. De tävlande vinner, publiken vinner ja till och med domarna vinner !!kzchall2016_31

KzChall03Har du aldrig hört något liknande har du hört rätt.
Hur går detta till?
Svar: Sponsorer och arrangörer ser till att lyfta de tävlande som kommer med sina fantastiska bilar och skapar världens hetaste, kringresande bilutställning och show där bilarna kör framför publik och domare.

kz_gotte
Kul detta, säger Krantz som hittat på hela galenskapen. 2017 maxar tävlingen ut fullständigt med ÅTTA orter.  Vi snackar åtta lördagar.

Kzchall11
kzchallHsand2015_z9b
 Kz-Hur många helger finns det på en sommar?

-Det blir ett segertåg med Turtle, Mekonomen Härnösand och alla de andra  fantastiska sponsorerna över hela Sverige, skrattar Krantz.turtle_mekonomen

sponsorer

 


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *