Leif-Ivan Karlsson med Krantz&Krantz till Härnösand

Anti-Jantelagen och TV-kändisen Leif-Ivan Karlsson kommer till Härnösand. Nu kan du ge bort en entré till årets rockhändelse när Leif-Ivan Karlsson med sin Susanne gästar Brännaborg i sommar. En urkraft av positivism och rock and roll. 

krantz_o_karlsson_brannaborg2

Boka nu redan. Gå in och säjfa en biljett här. (Använd inte mobil) Tänker du på någon särskild du vill uppmuntra i påsk.  Ge bort en entré till sommarens höjdare om du gillar 50-60-talsrock, gamla bilar och galet roliga event.

Härnösand 1000 cars last week end. All free. Musik, entertainment, Krantz Challenge, cruising

Giget inträffar under Nostalgidagarna i Härnösand då stan är full av människor och fordon.ms-birger-jarl-stockholm-2016Publikrekord i Stockholm.   Vad är publikrekordet på Brännaborg?

Krantz&Krantz med Leif-Ivan Karlsson plus The Fastback.
Krantz och Karlsson har gjort  flera framträdanden tillsammans  med publikrekord på kryssaren M/S Birger Jarl bland annat.

19Arrangör Cruisingsverige.se
Krantzen frågade kompisen Karlsson om han inte skulle hänga med på Brännaborg eftersom han ändå passerar Härnösand på fredagen med sin gigantiska, amerikanska husbuss.

– Självklart sade Leif-Ivan sin vana trogen. Mannen som alltid räcker ut en hand och är superpositiv  med en energi som sitter kvar i en vecka efter handslaget.birgerjarl_2016_07

Leif-Ivan 28

14 juli är han och Susanne på Brännaborg för att ha kul med Krantzarna med The Fastback och med alla gästerna. Garanterat en kul kväll.

Biljetter köper du här. Köp flera och ge bort.

En Påskpuss som räcker längre.

 

Boka nu!

 

karlsson-och-krantz-2017

Ett Karlsson och Krantz upptåg.


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

2 reaktioner på ”Leif-Ivan Karlsson med Krantz&Krantz till Härnösand

  1. Leif-Ivan kommer inte. Han fick sin fjärde hjärtinfarkt för någon vecka sedan.
    -Jag vill verkligen inte svika er och ett löfte är ett löfte, sade han med svag röst men jag orkar knappt bära min övervikt på 141 kilo, sade han.

    Vi önskar Karlsson tillfrisknande och insikt att man inte kan fortsätta i tvåhundra efter fyra infarkter.

    -Jag behöver ändra på mycket, sade han och tackade för förståelse.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *