Många svenskar i Florida

Antalet vinterflyende svenskar i Florida tycks öka trots dollarkursen.  Lars-Gunnar Lindqvist var den senaste vi såg.

Fosters02Lars-Gunnar från Härnösand  har flera jänkare och ännu flera elgitarrer.  Vintern tillbringas i värmen och han siktades inspekterande det amerikanska bilbeståndet under en kväll i sydvästra Florida.  Han gillade Woodies Camaro.

Fosters01

Enkel och rättfram men charmig  T-23.

Fosters03
Mera mos på denna då. Ford 34 roadster flamed.
Fosters04
J
amenvisst!  Väldigt inbjudande.


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

5 reaktioner på ”Många svenskar i Florida

 1. Måndag 14 Mars i detta innevarande år 2016 ligger snön fortfarande blytung kvar å inte en lärka eller bofink hörs som kan lätta upp denna gråa dimmiga morgon där kvicksilvret orkar höja sig runt nollan, när jag går dom 23 stegen till postlådan för att hämta morgonblaskan som är fuktig å otrevlig att ta i från den kalla lådan som sitter lite löst på raden av grå tråkiga plastlådor som har blivit utbytta av Postnord.
  Nä, nu tusan har jag bestämt mig, jag kan lika gärna lacka flammor i Florida eller i nån annan varm delstat på vinterhalvåret som hemmave….

 2. Till och med haer uppe i St Petersburg finns en och annan permanent utvandrare. Inte har jag en lika fin bil som visas i dessa fotografier , men dock en listen tysk ”leksak” utan tak som aer trevlig att koera innan det blir foer varmt i Florida .
  Hoer av er om ni ar saa haer laangt uppe norr over. Vi kan koera en our haeromkring tillsammans .

  1. Tack för inbjudan Mats. Jag gasar I Sverige nu ett tag. Säsongen är här och startar med Elmia nästa helg. Krantz och junior preparerar en bil som bäst som skall klara 100 mil tur och retur.

   Tack igen för inbjudan och STPete är inte långt :)

 3. Jacka nr 325 gör ett besök i din monter å ja tar Bonneville 59:an ner till Jönköping om den är på humör för dagen,den har liksom numera tendenser som en klimaterie stinn kärring .. man blir aldrig klok på dom…
  .Det gör bara att man älskar dom å sin bil ännu mer,haha.
  Förlåt alla damer ,men ni förstår !

  Glad Elmia Påsk på dig Lars -Åke och din kära familj.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *