Meguiar’s ny storsponsor i Krantz Challenge

Meguiar’s tar över. Tidigare bilvårdsleverantör bytte ledning i våras. Efter tio år med Krantz Challenge valde de lämna fältet fritt. Ett telefonsamtal till Meguiar’s räckte. 2019 åker vi med proffsens val, Californiaföretaget Meguiar’s. Supertävlingen får superspons. Sponsorplatserna i Krantz Challenge är utsålda sedan år tillbaka. Trots utökad plats med två sponsortorn mitt i tävlingsbanan räcker inte utrymmet till för alla. Det är kö i pipen.

När en stor leverantör av bilvårdsprodukter fick ny ledning och valde att kliva av efter tio år med Krantz Challenge öppnades ett jätteläge.
– Bollen gick till Meguiar’s som inte tvekade en sekund.


– Det där tar vi direkt Krantzen, sade Håkan Möllerström, VD på Meguiar’s, som också går in som permanent annonsör i Worldkustom.

Det är känt sedan länge att kombinationen internet och event är överlägset gällande marknadsföring.

Med Krantzen får man kombon. 
Internet via Worldkustom med 60.000 läsare varje månad och event via hobbyns nyaste car show Krantz Challenge på Sveriges största träffar och en hel del halvstora dessutom.

Att Krantz Challenge, fortfarande efter tio år, är det nyaste inom bedömning på träffar säger en del om hobbyn för övrigt. Inga stora rörelser i den retroflottan. NYTT, NYTT blir det däremot i Krantz Challenge 2019 med ny storsponsor i Meguiar’s, nya produkter och nya goodie bags.

 – Här har ni hjältarna som bjuder tillbaka till hobbyn.  – Här skall du handla. 

Krantz Challenge har skänkt en halv miljon till tävlande och publik sedan 2008. Det är gratis att tävla. Det är sponsorerna som gör det möjligt!Nätterna innan utställning gäller proffsens Meguiar’s 
Meguiar’s skapades i Californien 1901 och har sedan dess varit världsledande i den tyngre gruppen av proffsmedel för polering, tvätt och lackskydd worldwide.Det kan vara många fina skyltar på utställningarna gällande produkter för glans men nätterna före utställning, när alla bilar färdigställs för publik, då luktar det Meguiar’s i montrarna. Bäst i skarpt läge!

Vi ses på Krantz Challenge i sommar.

Krantz Challenge 2019 alla orter


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *