MittMedia sänder två timmar från Nostalgidagarna Härnösand för tredje året i rad.

Nostalgidagarna sätter Härnösand på kartan som inget annat event. 1,7 miljoner såg direktsändningen från Krantz Challenge på Mellanholmen 2017. 2018 likadant och nu sänder man två timmar för tredje året.
-Eventet har FLER tittare än våra toppfavoriter Hockeykväll och galabevakningar, säger MittMedia själv.

Telefonen ringde hos Lars-Åke Krantz i veckan. Det var från MittMedia.
-Hej, vi vill sända två timmar från Nostalgidagarna i Härnösand även 2019. En timme din tävling och en timme från cruisingen som tidigare år. 
TVÅ TIMMAR HÄRNÖSAND ÖVER HALVA SVERIGE
MittMedia täcker halva Sverige. Nostalgidagarna gör det som inget annat event i Härnösand gör. Sätter Härnösand på kartan med två obrutna heltimmarssändningar för tredje året i rad. 

Nya frågor om Härnösand sedan Nostalgidagarna startade. 
-Det verkar som vi måste åka till Härnösand!  När har ni ert event i sommar?  Finns det camping?  Vilka hotell har gångavstånd till Krantz Challenge? Vilka restauranger kantar cruisingen?


Lars-Åke Krantz, som turnerar Sverige sommartid med Krantz Challenge och rockbandet Krantz&Krantz, har beväpnat sig med en ny arsenal svar på frågorna rörande Nostalgiveckan.
-I början fattade jag inte vad de syftade på, säger han.
-Vadå, ”när har ni er vecka”?

– Nu har jag med mig visitkort från Hotell Royal, telefonnummer till Skeppet, tips om Antjärns Camping, info om Sveriges största bilmuseum= Härnösands Bilmuseum och utflyktstips typ Viksjö Mat och Nostalgi, motorbanan och backtävlingen.
-På turnébussen sitter reklam för Nostalgiveckan, säger Krantz som sett en nationell trend att åka till Härnösand.

Hur har det blivit så här?
Det är en annan förekommande fråga. Hur har Härnösand blivit hett och fått rykte om sig att ha bästa cruisingen och en trivsam Nostalgivecka?
-Jadu, vad svarar man när man står på en trottoar i Södertälje ?

– Krantz brukar svara: Ett fantastiskt fint bemötande av kommunen och företagarna i stan. En bra dialog med lagen. En livlig bilklubb med metodiskt arbete under flera år. Sveriges största bilmuseum, många ideellt arbetande och viktigast, det vanliga folkets massiva stöd.

Hela Härnösand på benen
På Mellanholmen under Krantz Challenge hittar du de som inte är så värst intresserad av bilmärken och årsmodeller och förgasare. Där hittar man Härnösandarna i gemen. De som  gillar en sommardag mitt i stan med  gemyt, spänning, överraskningar, eget deltagande genom röstning och en trivsam, familjär stämning under tre timmar.

Hela Mellanholmen smockfull med folk mitt på dan. Alla åldrar, alla kategorier.  Ett nyktert, avspänt, hamburgerosande folklustspel med nostalgiska bilar i huvudrollen.


På kvällen ringlar folket ut på trottoarerna med matkorgar och barnbarn för att fika i gräset medan gårdagens bilar förgyller stadsbilden i en förtrollad afton.


-Därför har det blivit så här och MittMedia sänder budskapet från Härnösand under TVÅ timmar för tredje året i rad. 
Vilket annat evenemang i Härnösand matchar det?


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *