Nya tips i Brattåsmordet

SEX NYA TIPS har kommit in via Worldkustoms  artikel om dubbelmordet i Brattås. 

Sedan Worldkustom publicerade cold case Brattåsmorden i Härnösand har Worldkustoms läsare kommit in med hela sex nya tips.  Dessa är nu överlämnade personligen till polisens utredare i Härnösand för vidare analyser. Läs hela artikeln här. 

brattas1

Två tips var helt nya!  En grupp fördelade på flera orter jobbar aktivt med fallet. Polisens kontaktperson tackar alla läsare och tipsare i Worldkustom.

-Vi uppskattar storligen detta initiativ, sade han och såg vid en snabb digitalsökning i den flera tusen sidor stora utredningen att TVÅ av tipsen var helt nya.

brattas_sko

 

Ett aktualiserade gammalt spår.   Fyra fanns med i utredningen sedan förut varav ett genast blev föremål för ny aktualisering  efter inkomna data från  Worldkustoms läsare.

-Tre av sex alltså intressanta på direkten.

Tack och fortsätt!!   Stort tack till alla er och glöm inte att läsa artikeln igen.  Vi tar tacksamt emot just din information.  I artikeln finns flera vägar att kontakta oss.  Inget bidrag är för litet.

Nu löser vi det här

AAKz59nysmall


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

7 reaktioner på ”Nya tips i Brattåsmordet

  1. Det här känns inte speciellt kul. Den ljusblå Valianten är min bil. Det är INTE roligt att den på nåt sätt kopplas ihop med nåt mord. Så vida den inte har med det att göra.

  2. Hej Mikael och tack för din respons. Det står i artikeln att bilarna inte har något med artikeln att göra utan bara är där för att väcka minnesbilder hos eventuella tipsare.

    Men det är inga problem. Jag tar bort din … är det den ljusblå Valianten och ersätter den på direkten med en annan Valiantbild

    MVH
    Lars-Åke Krantz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *