Nu byggs färdiga Man Caves också

Detta är landet utan ansträngning. Allt går lätt och enkelt i USA. På gatan intill byggs nu rader av man caves. De kommer färdiga med air condition, jätte-TV, custombelysning, bredband dusch, toa och övervakning. Bara att stoppa in leksakerna och luta sig tillbaka i baren. 

cjr-photoJohn Ringland äger Ringland Development Corporation och de etablerar sig nu på gatan intill med rad-mancaves färdiga att flytta in i.

Han fick iden när lillsyrran Kathrine inte hade någonstans att ställa sin husbil på 12 meter.  Hon ville ha ett plejs där hon kunde backa in den som var rent och mysigt och där hon kunde småfixa med den i en trevlig miljö.
-Det är så långt till garaget, hela 30 minuter, sade Katherine en dag och vips hade storebror köpt tomtmark mitt i stan så lillsyrran kunde promenera till sin girl cave. mancave1

John bygger nu för kul ett lyxområde med tio man caves mitt i stan.
-De blir som de vanliga förrådskomplexen med den skillnaden att dessa är färdiginredda man caves för folk med stora leksaker, säger John Ringland.

mancave8

Områdena blir mer tilltalande och  luxuösare än förrådskomplexen.

Dessa rad-caves kommer att ha snygga entréer med planteringar och övervakning och inuti kommer inget att saknas.

Katherine blev så förtjust att brorsan nu satt henne som ägare och förvaltare. mancave7Nyheten kablades ut på TV i veckan. Cape Coral räknas som det hetaste inflyttningsmålet i USA just nu. Detta efter att ha legat i botten 2010 med en bostadsbubbla som kallades fastigheternas Ground Zero. Sämst i USA.  cape-coral
Från 2010 till 2017 har det gått rakt uppåt med skenande priser men från en extremt låg nivå.  Därför toppar nu The Cape listan över växande städer.  Orsakerna är, lugnet, de vackra miljöerna, prisbilden och klimatet.mancave6Området kommer att hethe-caves2ta The Caves där garagen är på 93 kvadratmeter med överdimensionerade portar, ingång och naturligtvis byggda i två våningar.

Billyftar sätts sin på kundens önskemål
Priserna blir högst överkomliga säger syskonen.  Man får ett garage för bara  1,6  till 1,8 miljoner kronor. Du får mecka och greja som du vill men du får inte driva verksamhet där.    Dessa är bara tänkta som små mys-krypin för dig och dina toys.

Mancavelängan är utsåld.  Byggstart räknas till hösten 2017.
– Nytt tilltag uti landet där allt går lätt.


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

3 reaktioner på ”Nu byggs färdiga Man Caves också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *