Nytt galet rekord igen !!!

34.000 på en dag!   För några veckor sedan, den 6 mars, skrev vi att Worldkustom slagit nytt rekord med 100 000 läsare på en månad beroende på att 21 000 varit inne under en, enda dag. Well glöm det rekordet. I går var 34 000 inne !!!!  OVERKLIGT

Så såg det ut 6 mars och vi var totalgalet glada för rekorddagen 5 februari då 21 000 besökt tidningen under en dag.100000dIdag, tre veckor senare, är 21 000  småpotatis.

34000

Igår, den 24 mars 2017,  var 34 000 inne och läste på Worldkustom under en, enda dag. 

nytt-rekord

 

På en månad
Så här många ex. sålde några kända tidningar på en månad för några år sedan och vad vet vi om papperstidningarna?  De går ner år efter år.

upplaga

Dessa siffror är idag lägre.  Har för mig att Wheels ligger på 12.000 idag och Bilsport Classic på 17.000 och att Power håller på att ramla under 10.000 per månad.

Worldkustom 34 000 på en dag!

Google annonserar
Det gläder en gammal tidningsmurvel så klart. Vidare är det kul att Google uppmärksammat flödet och börjat annonsera i Worldkustom.  Google lägger till en rimpa längs ner i reportagen sedan några månader tillbaka.

Google är inte precis borta när det gäller att förstå värdet av annonsering på nätet.

Ta rygg på Google.  Annonsera i Worldkustom.  Det är enkelt och jättebilligt och du når massor med bilintresserade, många som aldrig skulle betala för en tidning.

Snorbilliga annonser
En annons kostar 1500 för en månad.  Jämför det med drakarna ovan.
Prova och ring och fråga om du kan få en annons för 1500!
– Ha ha ha

tunroth-el_12

En sån här stor och generös annons hamnar inte undanskymd på någon sida bland tio andra. Nej, den hamnar snyggt mitt  i ordflödet på detta sätt. Ingen irriterande popup utan bara flyter in och syns vad än läsaren surfar på . PC TV platta mobil.

persaker_logo

DESSUTOM. I en trätidning visas annonsen EN gång.
I Worldkustom dyker din annons upp  två eller flera gånger I SAMMA NUMMER.
Allt för priset 1500. VerktygsbodenNaturligtvis är annonsen klickbar så läsaren hamnar direkt hos ”dej”.

 

Skicka en rad till email  och säg hur du vill ha din annons så åker vi.   Snart når du fler med en annons för 1500 spänn här än hos allihop tillsammans ovan. Saker förändras.  
krantz_50
Krantzen

 

Prenumerera på Worldkustom gratis

 

 


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

3 reaktioner på ”Nytt galet rekord igen !!!

  1. Lars,
    Congratulations on another milestone! Great achievement! Now on to the next record!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *