Peter Jezewski firar 40 år i branschen.

Det blir en jättefest i Stora Skuggan, Stockholm den 22 juli när Peters fantastiska karriär firas. Efter fyrtio år i branschen har han fortfarande Sveriges bästa Doo-Wop-röst. Det gör honom till Kung.  Boka biljetter nu.

jezewski05

Få artister kan låta som på skiva live men när Peter greppar mikrofonen ryser man av närvaron i högtalarna och väntar sig Vinylraspet från de välspelade Boppersplattorna hemma i skivbacken.

My way
Peters röst har ett tidlöst skimmer av romantik, längtan, kärlek och bensin. Som alla stora går han sin egen väg oavsett vad som är popmusik i P3 och vad som är politiskt korrekt i TV.

Birger Jarl_36

Peter idag
Vi som lärt känna Peter privat på senare tid ser en ödmjuk, sårbar konstnärssjäl som tagit ut vad livet haft att erbjuda i stort mått, inkasserat smällar och vid 60 uppskattar dagarna nyktert och tacksamt tillsammans med vänner och familj.

Aldrig mera Boppers eller?
Familjen Boppers får han kanske aldrig tillbaka även om han upprepat räckt ut en hand i media. Boppers turnerar vidare utan den självklara centralfiguren.

bebopaluba

Be-bop-a-luba.
Nå, hans tolvmannashow Be-Bo- A-Luba har dragit fulla hus i flera år och rullar alltjämt vidare på de stora scenerna och i konserthusen. Tre timmar av rock and roll så folk står upp i plyschfåtöljerna och applåderar, allt regisserat av livskamraten Annelie Strand.

RockenTogMittLiv

Rocken tog mitt liv
En mer naken Jezewski möter vi i  femmannashowen Rocken tog mitt liv.  En resa från blockföjt och badstrandsgitarr till elektrisk rock.  En resa från barndomens drömmar till stjärnstatus i Europa och Asien.  Amerika då?
– Jodå, mannen som aldrig stannar lirar numera på kul i USA vintertid.

jezewski40

Hyllas den 22 juli 2017
Den 22 juli hyllas Peter av kända artister i Stora Skuggan mitt i Stockholm, en utomhusanläggning som kan ta flera tusen besökare.  Räkna med massor av bra musik, återseende av älskade artister och ett party utan gränser.

peter Ny platta igen!
Produktive Peter releasade ännu en platta 28 april. En TV-film om Peters liv är under upparbetning.

Passa på att få din skiva signerad i Stora Skuggan.

Naturligtvis kan du köpa plattan på plats.

Rocken_to_mitt_liv_01

Det är med stolthet vi berättar att Peters sambo Anneli Strand ringde en kväll och ville ha Krantzjackan med logo på .

 

Grattis Kungen av Doo-Wop
Grattis till 40 år i strålkastarskenet superproffset Peter Jezewski.

Den 22 juli samlas  vänner, artister, kändisar och familj runt Sveriges bästa Doo-Wop-röst.
–  Boka biljetter nu.

Läs mer om Jezewskis bejublade Be-Bop-A-Luba-Show.

 


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

En reaktion på ”Peter Jezewski firar 40 år i branschen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *