Polisen i Jämtland – bäst i Sverige?

Polisen i Jämtland välkomnar burnouter mitt i Östersund och önskar klubben lycka till med cruisingen. polisjamtland

Sämsta polisen
Det har skrivits mycket om korkade poliser i första hand i Dalarna det senaste året. Jättedemonstrationer som Cruisingen stannar och utdragna domstolsprövningar av hundratals felaktiga bötesfällningar under cruising har timat där Bosse Hårdén dragit ett tungt lass med att få rätsida på ruttet polisutövande.

Bästa polisen

BiltrŠff och crusing i …stersund Maj 2009

Polisen välkomnar burnouts
I Jämtland har man Sveriges bästa polis. Vad sägs om ett offentligt uttalande på Facebook där man önskar arrangerande klubb lycka till med cruisingen ikväll och samtidigt anvisar en plats för burnouts!?

annicaanki– Vi bara gapade, säger Annica Danielsson och Anki Granlöf på Jemtlands veteranbilklubb som sköter mycket av dialogen.

Burnoutplatsen är dessutom inte förlagd till ett övningsfält två och en halv mil från centrum.
– Nä, det går bra att elda däck vid Cirkle K mitt i cruisingslingan.

o-sundonsdagstraff

Torget upplåts hela sommaren
Varje onsdag upplåts dessutom torget mitt i stan till samlingsplats för hundratals entusiastbilar innan de gemensamt drar ut på ”fikaresa” till olika utflyktsmål i närområdet och vi snackar inte tre, fem eller tio onsdagar. Det handlar om kontinuerliga onsdagshappenings i fyra månader!

stugun

Vägen till Lundells ”Öppna landskap”
För alla som nu omedelbart vill flytta till Östersund och delta i Springmeet lördagen 20 maj d.v.s. IDAG går vägen till ”Öppna landskap” genom Jämtland. 

gardar

Grattis
Worldkustom gratulerar Jemtlands veteranbilsklubb och SHRA Östersund till Springmeet 2017 med tillhörande cruising i Östersund. Polisens initiativ säger en hel del om ert förtroende i samarbetet med lag och kommun.   

burnout

Sveriges bästa polis finns i Jämtland.
Ikväll stiger gummiröken mot skyn mitt i stan och det är Östersundspolisen som hittat på det hela.  

 

 


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

10 reaktioner på ”Polisen i Jämtland – bäst i Sverige?

  1. En helt underbar kväll super bra anordnat å trevliga poliser ?. Tack för en underbar kväll och dag

  2. Helt fantastiskt arrangemang, ni har gjort ett superbra jobb alla inblandade. Polisen ska ha en eloge, top of the line, riktigt grym känsla att ställa sig på burnout plattan LAGLIGT och bränna av en repa, adrenalin kick YES!! Hela dagen och kvällen erbjöd en stämning i toppklass, och detta kommer det att pratas och skrytas om hur länge som helst. Stort tack än en gång // Fredrik Ryrland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *