Söker du något?

Söker du något ..? Varje nytt uppslag i Worldkustom är en promenad i drömmarnas land.

Jag vet inte hur just ditt bilintresse ser ut men under mina resor  har jag ständigt mött personer som sökt sitt drömobjekt. Ibland undrar jag hur det gick för dem? Hur gick det för Östman som ville hitta en Buick från femtiotalet?

PVKatarina, tjejen som älskade PV med delad framruta och som ville ha tips på var det kunde tänkas stå en. Fann hon någonsin sin kärlek?

Jag tänker på Allan… Allan som helt sjunkit ner i rodträsket. Som aldrig ägt en V8 men som drömde om en kompressormatad T23:a.

Hans erfarenhet tangerade noll och hela hans person utstrålade försiktig flöjtist men vet ni. Allans tid är här!  Aldrig någonsin har det varit enklare och att äga en entusiastbil.

Att skruva på en gammal bil har gått från rebellisk minoritetsyttring till en väl artikulerad hobby med tidsskrifter, organisationer och klubbverksamheter i varje stad.  Dessutom ser ett nät av importfirmor, verkstäder och reservdelsbutiker till att du är väl försörjd när det gäller service. I detta nummer kan du läsa om Shipping Cars R Us exempelvis.

Du kan till och med få hela din gammelbil renoverad på ett och samma ställe numera. Jämför det med 1973 när dålig laddning på jänken automatiskt innebar ett besök på skroten med Volvogenerator och Bosch laddningsrelä på innerskärmen som följd.

-Jag tror på Allan.


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *