Sågmyra 2:a augusti Customs Gassers Hotrods Choppers

Nu är Roland Olsson i Sågmyra i farten igen!   Retroträffen 2016 blev en succé med way större tillströmning än väntat.  – Det finns ett behov att gå tillbaka till rötterna, säger Roland. 

Roland09

sagmyraRaggarkungen i Sågmyra är en produkt av olja och bensin. Roland Olsson har levt ett liv med trimning, race och raggarröj.  Hans speakerkommentarer är obetalbara och kanske det mest genuina vi har i Sverige.

Träffen 2016 blev en fullsmockad hit på första försöket och nu har Roland lyft telefonluren och ringt ihop ett gäng du inte vill missa. Gamla racerävar, custombyggare, chopperbyggare och gassersbilar kommer till vackra, genuina Sågmyra onsdagen 2:a augusti.

Roland håller i mikrofonen och priser skall delas ut men först och främst skall vi trivas i renodlad USA-bilstradition och glittrande långgafflar. Sågmyra har även ett jättestort outlet, caféer samt spankuleringsgata med hemslöjdsbutiker och loppisar.

sagmyra3

Ring Roland för upplysningar  073- 591 1960


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *