Förbättringar för säljarna inför Västerås Summer Meet

2017 kommer säljarna att få tillgång till dusch-  och toamöjligheter,  ha tillgång till el samt kunna beställa frukost och lunch. 

SäljareKlas Brink meddelar att säljarna på Västeråsträffen den 6, 7 och 8 juli  2017 kommer att få en förbättrad tillvaro.  2017 kommer det att finnas el till de som önskar.  Vidare upprustas hygienen för de som skall jobba under helgen.

En god arbetsmiljö.
Speciellt anvisade toaletter med duschmöjligheter byggs upp och så satsas det på mathållningen. Man kommer att kunna beställa frukost och lunch och kanske även något till kvällen.swap

Klas Brink låter oss även förstå mellan raderna att just kvällarna på fältet har utsikter att förbättras.
-Men först och främst prioriteras en upprustning gällande säljarnas arbetsmiljö, allt enligt nedan.

 

 

SWAPMEET
Här följer lite prel. info för er som vill ha en marknadsplats på Västerås Summermeets Swapmeet och ännu inte anmält er.

Priser
En säljplats är 6×6 m och kostar 1500 kr exkl moms, elplatser finns att få mot ett tillägg på 500 kr exkl moms. I priset ingår ett helgband och möjlighet att köpa till max 3 rabatterade inträdesband.

Nytt
Det kommer att finnas separata toaletter avsedda för er, samt duschmöjligheter. Ni kommer även kunna förbeställa frukost och lunch.

Insläpp
Insläppet för er kommer prel att ske ons kl 10.00-20.00 samt torsd morgon kl 07.00-09.00.

Bokning
Bokning av plats och ev frågor sker till
info@vasterassummermeet.se     alternativt     susanne.moell@vasterassummermeet.se

Håll utkik, många nyheter på fältet i år. Mer info kommer att finnas på vår hemsida som vi jobbar hårt med för tillfället, hoppas kunna publicera den inom kort!

Brinkens Garage Vikarbyn_23

Klas Brink.


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

2 reaktioner på ”Förbättringar för säljarna inför Västerås Summer Meet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *