Stort gensvar på ny grej i Worldkustom

Jättemånga prenumererar gratis

prenumerera2

I högerspalten kan man anteckna sin mailadress. Då missar man inget. Man får automatiskt ett mail när något nytt kommit .

Jättemånga ”prenumererar” numera
Gratis såklart och man kan avregistrera sig när som helst.

8-10 om dagen  sätter upp sig !!
Tack för ert intresse.

—————–
AAKz59nysmall


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

2 reaktioner på ”Stort gensvar på ny grej i Worldkustom

 1. Heder åt dig Lars Åke ,som knåpar ihop den helt outstanding nättidningen Worldkustom.com ,den bara bättre å bättre ,dag för vecka månad för år.

  Reportage och artiklar som man ibland bara kan drömma om att få uppleva eller få vara med på plats,allt i en hastighet där Niagarafallen ter sig mer som en mindre pisstråle.

  Ni företagare runt om i vårt avlånga land, passa på och visa upp er här i Worldkustom.com , vad ni gör och vad ni sysslar med på dagarna,
  Vi andra som vill köpa era tjänster och produkter för att hålla våra oldtimers igång och i bra skick ”nu när femtioårs regeln skall införas på eget ansvar”,och även allt annat som hör nostalgin till, för vi vill gärna veta att ni finns och var ni håller hus någonstans.

  En annons i Worldkustom.com som ständigt poppar upp i intressanta givande och roliga bildreportage, ger så mycket mer än en annons i en gammaldags pappersblaska som läggs åt sidan när den har bläddrat klart på fika rasten,eller som min äkta hälft ofta gjorde när den va tre dar gammal, la den i kattlådan….

  Lyft fingret idag ,ni företagare och alla ni som vill förmedla er existens, knappa in Worldkustom.com på tangentbordet eller på mobilen ,så blir vi som behöver era tjänster glada att får lära känna er och veta att ni finns ,för vi behöver er ska ni veta.

  Sköt om er å krama varandra i trafiken nu när rattmuffen snart ska av.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *