Rotavdrag för bil

Laga din bil med Rotavdrag.  Halva priset på jobbet. 

rot4Även motorbranschen borde få del av Rotavdraget. Vad är det för skillnad om hantverkaren använder hammare eller spärrskaft?

Vad är skillnaden om yrkesmannen drar ledningar och byter din panna eller  drar ledningar och byter din dieselvärmare i bilen?

rot 6

Danskt förslag
Röster har höjts i Danmark och det danska Motor-Magasinet har hakat på.  VD för organisationen Autobranchen i Danmark, Jens Brendstrup har fört fram detta som ett seriöst förslag till danska regeringen.

– Man vill få fart på byggbranschen med ROT men fordonsbranschen får klara sig själv, menar han och fortsätter : Här krävs givetvis en politisk vilja.

Rot1

Samma i Sverige
60 procent av lastbilssläpen underkänns vid första besiktningen i Sverige. Bilprovningen efterlyser bättre underhåll. Rotavdraget kunde tjäna trafiksäkerheten.  Många drar sig för att byta partikelfilter. Rotavdraget kunde tjäna miljön för att inte tala om den lille mannen i kungariket  Sverige.

Halva priset på jobbet hos bilverksta´n 
– Varför inte? Det går ju hos snickar´n.


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *