Polisen jobbar snabbt i Brattåsfallet

Uppdatering i Brattåsutredningen.  Polisen jobbar snabbt. Trodde du att dina tips läggs på hög i en bottenlös utredning?  FEL! 

Sedan Worldkustom efterfrågade nya tips i det uppslitande dubbelmordet i Brattås för tio år sedan har signaler kommit in var annan dag.

comp3Lars-Åke Krantz  är oerhört tacksam för tips som kommit in. Det har varit mail, facebookmeddelanden, telefonsamtal och tips som överlämnats muntligen i direkta möten.

Jag tackar för alla data, minnen, tankar och bilder. Tackar er som vill var anonyma likväl som ni som t.o.m. lämnat era personnummer.    Alla som vet med er att ni lämnat tips, lyssna nu.

comp1 comp2

Krimmarna är ”på”. 
Polisen genomlyser med stort intresse era tips.  Namn ni glömt, regnummer och annat som ni saknat har polisen snabbt ”eftersökt och kompletterat med i efterhand”. När detta skrivs  finns en fullständig bild av vart och ett av era tips komplett och färdigt måndagkväll 5 april 2014. Jajamän. Vart och ett av era tips. Nu breddar vi sökningen.
– Jag är överraskad med vilken skärpa och hastighet arbetet görs.

comp5

Nu är rätt timing
Därför är timingen mer rätt än någonsin nu. Lämna ditt tips idag oavsett vad det gäller  och det går rakt upp på tavlan.

Skicka ditt mail till

email

eller sänd ett meddelande till min facebook.

krantz

 

-Jag har en mycket anspråkslös och enkel roll.
Att lyssna på dej

Lars-Åke Krantz

 

Läs mer här 


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

2 reaktioner på ”Polisen jobbar snabbt i Brattåsfallet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *