Tillbaka till framtiden begravs?

Plötsligt hade Härnösand en cruise-in på helamerikanskt sätt då COOP:s dåvarande chef Peter Bergman anordnade USA-bilsutställning på parkeringen. Vanligt i Amerika. 

Merch1Vakna näringsidkare inbjuder vackra bilar till sin parkering och får samtidigt fler kunder som stannar längre. Mycket vanligt i USA. Harley Davidsson, McDonalds, Applebees, Baptistkyrkan, Hooters och hur många som helst gör det. Bild från USA där restaurangen Applebees injuder entusiastbilar till parkeringen varje måndag samt ger rabatt på käket. Trehundra bilar kommer vecka efter vecka.coop2coop_12  I Sverige sover många som vanligt men inte Peter Bergman i Härnösand.

På sitt fantastiska, energirika och pigga sätt gjorde han samma sak och lyfte COOP i Härnösand att vara en del i gatulivet, i strömningarna, i vardagen, i folks medvetande. coop1 coop10COOP växte till en pelare i framtidsvisionen och den positiva utvecklingen för orten. COOP blev synonymt med Härnösands framåtanda.

coop11Peter Bergman fick tråkiga Konsum att vara ett coolt inslag i aktiviteter som förmedlade glädje, hopp och ett progressivt Härnösand.

coop_2017_06 coop_2017_07
Till 2017 hade han kopplat in ännu en aktör, Ridklubben.coop_2017_03Peters engagemang i Nostalgidagarna och Worldkustom,  tidningen som läses av 60.000 läsare varje månad, var berömvärd.
coop_2017_02Göteborg gillade COOP Härnösand och happeningen Tillbaka till framtiden. Kramfors var här. Sundsvall likaså och många, många fler.coop21Hans evenemang, Tillbaka till framtiden, drog folk till COOP från andra städer och fick Härnösandsborna att känna att COOP Härnösand tog täten i stadsutvecklingen.coop_2017_08
coop_2017_05BANDET GILLADE COOP HÄRNÖSAND

Bilar och rock and roll och parkeringen full med folk.

Dubbla speakers, prisutdelningar, blommor och presenter, bus inne i butiken och folkfest hos hela COOP i Härnösand.
– Bra jobbat Peter Bergman

Nu har Peter slutat och signalerna från COOP bådar inte gott för 2018.  Kanske somnar butiken in till ett Kopra med kvitton igen. Samarbetet med Worldkustom har upphört och ingen vet hur det går med Tillbaka till framtiden-träffen.coop_2017_01Hur som helst är vi ytterligt glada och tacksamma för de år produktiva Peter tog COOP till oanade höjder i Härnösand. Lättsam att jobba med, korta beslutsvägar och positiv, positiv, positiv.  Den bästa profil, anda och signal utåt ett företag kan ha. (Krantz och Peter på bild)
coop_2017_09Låt oss njuta av minnen från bilträffen, Tillbaka till framtiden, en sista gång och TACK bästa Peter Bergman för ditt ansvarstagande engagemang för Härnösands utveckling.coop-15
Den gamla goda tiden.coop22


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

En reaktion på ”Tillbaka till framtiden begravs?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *