Topp Bil ny trygg annonsör

En av stans  mest erfarna bilförsäljare, uppväxt  i pappas Fiat-Morris-Austin-anda under femtiotalet,  driver Topp Bil i Härnösand. Thomas Pettersson har bilar  i generna.

Härnösands Bilaffär hette det på den tiden när Thomas som grabb sprang omkring hos pappa bland bälteslösa skönheter med ventilationsrutor och glasvas.

Toppbil3

Han började jobba som säljare i en tid av antistatremmar och varselljus, sedermera återförsäljare för Toyota.

Idag har Thomas Pettersson en egen son Pär, också han bilman och de driver Toppbil, som det verkar för sitt eget höga nöjes skull !

Toppbil4Gammalt och nytt samsas på betongen i de nyrenoverade lokalerna.

ToppBil

Annonsering – en återbetalning till hobbyn.
-Annonserar i Worldkustom gör jag som en återbetalning till hobbyn för all underhållande läsning genom åren, säger Thomas tryggt.

Just tryggheten  sticker ut.

 

Toppbil5Chevan hade just kommit in.  Årsmodell 2010 Elhybrid alltså med en V8 på 230 hästar plus en elmotor som kickar in och ger sköna mil gratis.

Toppbil6

En märkligt, ljudlös, angenäm känsla.

Toppbil8Batterierna dolda under baksätet.

Toppbil1Hos Thomas på Toppbil i Härnösand handlar du av en entusiast som levt ett liv i branchen. Detta oavsett om det är en ”gammelbil” eller en modern bruksbil.  Tryggt.

Kolla in Toppbils salubilar just nu. 
Toppbil7


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *