Utsikter till lördag för Nykvarn – sol sol sol

Lördagen 11 augusti alltså sol sol sol.  Nykvarns träff All American Day andra helgen i augusti kommer statistiskt sett få otroligt sommarväder 2018. Nu kommer rekordet med 1.000 bilar.

nykvarn-2016_49
ALL AMERICAN DAY i Nykvarn har haft alla väder utom knallsol sedan starten för fyra år sedan.  Nu är det solens tur 2018.

nykvarn-2016_29Arrangörerna på detta exemplariska träffområde har inte haft hundra tur med vädret. Det varit soligt och varmt men vad hjälper det när det regnat i städerna runt omkring.

En del drar sig då.  Nu skrapar de ansvariga kistbotten och inför 2018 var det högst osäkert men nyligen hörde en av generalerna, Ronnie Bergwall, av sig.

Best dressed man and woman emottar bucklan av Ronnie Bergvall.

Best dressed man and woman emottar bucklan av Ronnie Bergvall.

– Vi kör, sade Ronnie och fortsatte:
– Vi är några som skjuter till medel. Kommer solen kommer bilfolket och då kommer publikrekordet.nykvarn-2016_37

Vilket krut!!!
AAD1Vilket fantastisk gäng i Nykvarn utanför Södertälje.  ALL AMERICAN DAY är en komplett dag med allt man kan önska sig.  Kultändare, mopeder, motorcyklar, camping, rockkväll och bilar, bilar, bilar.  Fältet är gräsbevuxet och ligger omedelbart intill Lådbilslandet!

nykvarn_2017_3Turistanläggningen som har kanaler att paddla i, småbilar för barn att köra på gator i en  ministad, restaurang, café och allt du kan önska dig av ett sommarstopp med finbilen.  En idyll lördagen 11 augusti 2018 vässad med bilträff, Krantz Challenge, camping och rockabilly på kvällen

music challenge7 music challenge14

När man jobbar så hårt  önskar man arrangörerna  det bästa d.v.s. att DU kommer med din entusiastbil.  Boka in 11 augusti i Nykvarn redan nu.

krantz-challenge-golden-10-ar

Krantz Challengesäsongen startar i Nykvarn. 
Eftersom superfinalen hållits på Classic Car Week någon vecka innan blir detta starten på säsong 2019.

Härifrån nomineras en bil till nästa års Superfinal.

Tävlingen har alltid gått i strålande sol mitt på dagen medan molnen valsat runt och vattnat orterna här och där.  I år tror vi på molnfri fredag, lördag, söndag runt hela Mälaren med massor som cruisar in.nykvarn_2017_411 augusti 2018 blir en supertrevlig dag full med aktiviteter som övergår i en rockabillyfest när det mörknar. Camping finns på området.

nykvarn-2016_36

ALL AMERICAN DAY gör det igen.
Dra dit och visa din uppskattning för dessa som berikar hobbyn år efter år.


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

2 reaktioner på ”Utsikter till lördag för Nykvarn – sol sol sol

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *