Verktygsboden för riktiga entusiaster

Lars Edwardsson på Verktygsboden är en fullfjädrad bilentusiast. Det märks direkt.  Den hjälp han gav Krantzen i samband med choppningen av Worldkustoms projektbil var outstanding och i sommar kommer Verktygsboden tillbaka till Västerås Summer Meet.

Man känner det direkt.  Kontakten, ärligheten, bilintresset.  När jag ringde Lars Edwardsson som äger Verktygsboden och berättade att jag behövde en långtradare med svetsar och kompressorer och handverktyg och tält med tak och … jamen en VERKSTAD kom svaret omedelbart från Edwardsson:

-Jamen det där vill jag hjälpa till med.
En riktig motorman. Så här skriver han själv: 
” Nu längtar man till våren. Vrida om startnyckeln höra bensinpumpen ticka – vänta några sekunder så förgasarna fylls – höra hur motorn ryter igång.
I med backen ut ur garaget – sen ettan tvåan,trean, fyran och femman – bara sträcka ut på en krokig landsväg -på väg någonstans bara för att det är så härligt att höra ljudet av en riktig motor!”

Utan Verktygsboden hade projektet att taksänka Cadillac 59:an live  på Västerås Summer Meet inte gått att göra !

Tre man med tradare och verkstad skickade Lars  till Västerås.

 

Mottagandet blev såklart succé när Bernt Carlsson från Los Angeles satte kapen i Cadillacen. Det var fullt i montern i tre dagar och Verktygsboden kommer till Västerås 2019 också. Planer smids hos Worldkustom mer kan jag inte säga. Worldkustom bygger garage på 250 kvadratmeter i Härnösand. Allt nytt som behövs kommer att beställas hos Verktygsboden.Worldkustom har redan motorlyft, däckmaskin, pelarborr och saxlyft från samma ställe
– Bra grejer, helt enkelt säger Krantz
-Och en bra bilkille att lita på är han, Lars Edwardsson


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

En reaktion på ”Verktygsboden för riktiga entusiaster

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *