Verktygsbodens däckmaskin gav frihet.

När det gäller verkstadsutrustning och verktyg är Verktygsboden suverän. Vi beställde en däckmaskin för ett år sedan. 

dackmaskin_03

verktygsbodens-dackmaskin_01Livet blev enklare. Glöm tidsbeställningar och att man har däck liggande på fel fälg som kostar onödiga Bitcoins att lägga om.

Man lägger på de däck man vill ha. Har man inga kommer nytt gummi till dörren via köp på nätet.

Man blir oberoende. Det hände till och med ( innan däckmaskinen) att däckgubben i stan tyckte jag skulle köpa däcken själv via nätet så kunde han lägga på dom åt mig.
– Då slapp han leta dimensioner och priser.

Vi köpte en däckmaskin från Verktygsboden och allt krångel försvann.  Att lägga om fyra däck på vulken går på 800 spänn. Då drar man sig och bra gummi blir liggande oanvänt hemma på fel fälgar. Nu använder vi upp alla däck.

verktygsboden_fat

Ett års utvärdering

Vi köpte maskinen 2016. Jag ville vänta med att skriva innan vi sett hur det faller ut. Skulle den stå oanvänd? Efter ett och ett halvt år vet vi. Vilken grej! Inga tidsbokningar, inga liggande däck, snabbt och enkelt.  Kul är det också och sonen kan sprätta om litet däck till kompisar.

Billyften i mitt låga garage förändrade allt.
verktygsboden-servicelyftServicelyften från Verktygsboden förändrade hela livet i garaget. Tro aldrig att du inte kan ha en lyft i ditt låga villagarage!!
–  Det går utmärkt att ha en lyft även i ett litet garage.  Inga gjutningar, Inga bultningar. Lägg in den på betongen bara och hissa. Fantastiskt insikt.  Allt blev ljust och vackert. SE FILM från mitt låga garage.  

Däckmaskinen samma sakdackmaskin04
Alltid kul när paket från Verktygsboden kommer. Plötsligt kan man göra vad man vill med däckhögen som bara legat och en annan grej! Att snygga till fälgar och bygga hjul blir kul.
Men balansering då, säger du?

k202– Vi har inte balanserat hjulen vi lagt om. Kanske är moderna aluminiumfälgar rakare och K20:n vi köpte i Norge rullar finfint på obalanserade  plåtfälgar.
– Men det är klart, har man en ny Lexus och bor på motorvägen blir behoven annorlunda än om man lever i skogen och åker i 40 år gamla bilar.

dackmaskin_02Å andra sidan. Lexus ,Rolex och däckmaskin låter inte som en trolig kombo ändå.   :0)

dackmaskin06
Hjulpaket
– Alltså, däckmaskinerna från Verktygsboden funkar bra, ger frihet i garaget och rekommenderas.


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *