Westcoast Motor Show till helgen 23-24 sept

”BIlshowen är nästa helg och Wild Rooster spelar på kvällen och World of Classic Museum and Sales med Leif-Ivan Karlsson kommer också så det blir en toppenhelg i Vasa” skriver arrangörerna. 

west-coast-motor-show2

Finnarna är fantastiska med sina customs och roddar det vet vi. Nu kan du se för dig själv när Westcoast Motor Show öppnar i Vasa Finland 23-24 september 2017 – efter en inbjudande båtresa från Sverige. 
Med 150 års erfarenhet av utställningar tillsammans har arrangörerna plockat ihop det bästa av det bästa till 2017 års version. 
miaI den enorma Botniahallen kommer det att vara fullsmockat med fordon och folk från alla delar av hobbyn.  Klicka på affischen så kommer du direkt till hemsida och biljettbokning och du … i  Vasa pratar man svenska, hälsar Mia —>

west-coast-motor-show5
Pekka Kropsu från Seinäjoki har ett fruktansvärt fränt ekipage som han tävlat framgångsrikt med på Classic Car Week.  Pekka hade till 2016 vässat ytterligare med färgmatchning av cooler, grill och till och med gitarr.
west-coast-motor-show6
leif-ivan-susanneLeif-Ivan Karlsson med fru Susanne kommer med bilar.

Roddar, customs, original, ljud- och gatbilar,  allt hittar du på Westcoast Motor Show.

Ett jätteparty i två dagar.  Boka biljetter nu. west-coast-motor-show4

wildroosterWild Rooster Rockabilly band underhåller på kvällen.

Finland rockar när det gäller motorcyklar, bilar och utställningar.

Don’t miss it . . .

west-coast-motor-show3


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *