Vad hände med Buicken?

Vi har fått frågor vad som hände med Buicken? Den 1963 LeSabre chefredaktören tog hem från Florida våren 2014 och som var till salu.

Buick07

buick03

Totalt vackraste taklinjen. Original från Buick

Svaret är att den såldes på bilauktionen i Rättvik under Classic Car Week. Inte under själva auktionen men efteråt.

buick03

En kille som kört mycket amerikanska bilar i unga år kom fram efteråt och var intresserad. Det var dags för ett återfall.

buick01

Buicken på auktion med huven öppen

Efter en provkörning var saken klar och dagen därpå gjordes det praktiska på Swedbank i Rättvik och bilnycklarna överlämnades till en glad köpare från Mellansverige.

buick04Buicken skall inte lackeras om utan få en mycket varsam översyn i vinter för att möta våren 2015 med all den historieskrivning den bär i sin sällsamt patinerade plåt. Sällan har väl någon bil haft så enastående färgbrytningar mellan, guld, biege och solbränna

Buick02Inuti var den  fin och maskinellt lämnade den inget övrigt att önska. Vi säger grattis till den nye ägaren och till det nya priset. Han kan sälja i morgon eller om tio år med positivt resultat.
– Buicken är money in the bank.

buick05


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

3 reaktioner på ”Vad hände med Buicken?

  1. I even see my brother made it in to the ”Buicken på auktion med huven öppen” picture :)

  2. Vad hände med Buicken… den du fixade under maratonmekning för några år sedan bl a med Samuel Strand?

    Herje

    1. Hi. Thank´s for your question about the other Buick project. The 1950 Buick. We’re seriously thinking about publishing that series again. From start to finish and the we could also add what happened after. We could acctually add material from the weird fore play how we bought it upstate New York.
      – That was also a thriller.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *