Worldkustom 100.000 läsare

Den femte mars klockan tre på natten amerikansk tid gick Worldkustom igenom drömnivån 100.000 läsare.

-Detta är fullständigt otroligt säger Lars-Åke Krantz. Vid starten för fyra år sedan hade Worldkustom 4.700 läsare.

När siffrorna kom från oberoende amerikanska analytikers analys av Google analytics denna gång var de helt overkliga. Från den 5 februari till den 5 mars hade tidningen haft 100.540 unika IP-adressläsare.
100000d
Från att ha legat på 60.000 under sommaren gick det upp till 73.000 under hösten och så kom chocken i början av mars.  Det  fanns en naturlig förklaring och denna siffra kommer sannolikt inte att hålla i sig MEN det går aldrig att komma ifrån att siffran 100.000 nåddes den 5 mars 2017.

Vi har Trafikverket att tacka för rekordsiffran, skrattar Lars-Åke och sonen Gottfrid som ställt väckaren på halv tre den 7 mars för att fira rekordet.
– Gottes idé, säger senior.

Firade klockan tre på natten
De körde i den varma natten, parkerade, riggade. När klockan slog tre höjde de blombuketterna och vrålade ut rekordet på stadens slumrande gator. Kamerans självutlösare  rasslade och det var dokumenterat.

Worldkustom hade nått 100.000 unika läsare under månaden februari 2017.  Vad var det nu som Trafikverket hjälpt till med?   Jo, de släppte nyheten om rullande besiktningsbefrielse för bilar äldre än 50 år.

21000b
21.000 på en dag
Den nyheten på Worldkustom lästets av 21.638 unika IP-adresser söndagen den 5 februari.

21.000 läsare på en enda dag. Det är mer än Wheels, Power och Bilsport Classic, var för sig, säljer tidningar på en hel månad.

-Det var en överraskning, sade far och son att Trafikverket av alla skulle skjuta Worldkustom genom drömgränsen.

De sände en tacksamhetens tanke till alla läsare, skrivare, annonsörer som dagligen lyfter Worldkustom och de somnade lyckliga medan en ny dag grydde över sydvästra Florida.

Här kan du läsa artikeln som fick 21.000 att besöka Worldkustom under en, enda dag.

Nu blir din bil besiktningsbefriad.


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

3 reaktioner på ”Worldkustom 100.000 läsare

  1. Lars,
    Congratulations! I have forwarded your link to several friends, so I may have helped in some small way to reach this goal. Continued growth and success!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *