Worldkustom såg in i framtiden. Nu är aprilskämtet ”snutradar” verklighet.

Worldkustoms aprilskämt från första april 2018 är nu, 10 månader senare verklighet. 

Worldkustom skrev om den nya ”mätaren” att köpa till bilen som visade var närmast polis befann sig.  En snutradar.  Alltså inte en radarvarnare utan en grej som visar var närmaste polisbil befinner sig. Jättebra om man har för blank kofångare på cruising och sånt.

Då 1:a april 2018 var det ett skämt.  
Nu, tio månader senare februari 2019, finns funktionen som en app och jag har tankat ner den.  Funkar som en gps.  Man knappar in vart man ska och så kommer rutten upp.  Den har koll på alla trafikstockningar och tillfälliga bärgningar och störningar i trafiken PLUS att den visar var polisbilarna står efter rutten samt information om polisbilen, om den står gömd exempelvis.

Worldkustom såg in i framtiden.  Så här såg Worldkustoms aprilskämt 2018 ut.

Läs hela skämtet här

OCH NU FINNS DEN PÅ RIKTIGT OCH MYCKET BÄTTRE.  Appen heter Waze. 

Bättre i verkligheten. Så här ser appen ut. Här ser man inte  en flummig radarbild som aprilskämtet tänkt sig  utan man ser exakt var polisbilen befinner sig.  Dessutom tycker polisen att allt som minskar hastighet och olyckor är bra så de skriver meddelande till app-användarna !!!

Appen heter Waze

-Sköna snutar
Verkligheten överträffar dikten, som det heter.

 

 

ps.  Det pågår en debatt i amerikansk media just nu huruvida detta kan fortsätta. Det är ju inte lika käckt att polisbilar som kollar exempelvis rattonykterhet är utmärkta men i skrivande stund syns alla. ds.


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *