Worldkustom vässar

Worldkustom vässar tidningen.  Här kommer nyheterna för dagen. Flera väntar runt hörnet i tidningen som hänger med sin samtid.   

40000

40.000 läsare stadigt.
1.  Tidningen ligger nu stadigt på 40.000 besökare per månad (all time high 60.000 i maj 2015)  .  När Worldkustom började för ett och ett halvt år sedan var siffran  4.000.  En tiodubbling på sju kvartal.

Blädderversionen bort
2. PDF:en tas bort. Det är alldeles för få som läser den. Bara några  tusen.  Signalen var stark att ”många” vill ha en blädderversion men det var uppenbarligen så att denna grupp var högljudd. Inte stor.   Antalet läsare motiverar inte kostnaden att göra den.

Mobilläsare
3. Enligt en nyligen gjord marknadsundersökning läser hela 40% tidningen i telefonen. Dessa läsare köper inga papperstidningar och de hittar till Worldkustom genom Facebook !!

Facebook
4. Facebook är inte längre en näpen plick-och-plock sida för  folk som söker  skolkompisar från förr.  Facebook är navet i nätet 2015.  Allt snurrar kring Facebook.

Kartan  omritad
5. Det är dags för gamla gubbar som er redaktör att fatta kartan. Ännu viktigare är det för annonsörer.  Det är inte 1985 längre.

Fyra minuter
6.  Ingen gitter hänga på en hemsida idag. 
Så här går det till för merparten av NYA läsare i hobbyn:
En artikel kommer upp i feeden på Facebook.   ” Bygg din egen Chevrolet 57:a ”  Om läsaren sitter på  sin lunch  och  tycker det ser intressant ut klickar han eller hon och kommer till den enskilda artikeln på Worldkustom.   Där stannar besökaren i 4 minuter och 37 sekunder.  När man läst klart går man inte till andra sidor på Worldkustom. Man går tillbaka till Facebook.

World of Classics Museum and sales.Annonsörer – ni har fyra minuter på er.
7. Worldkustom öppnar nu för annonsörer som läst kartan.

Ni har fyra minuter på er!   Ni måste komma upp i telefonerna annonsörer!  

Komma upp i de enskilda texterna. 

Är artikeln bra delas den på Facebook.

  Din annons kan nå 1.000 på en kväll. Eller 100.000 över tid. 

Din annons ligger alltid kvar i texten och snurrar runt jorden forever.

 

DETTA ÄR UNIKT FÖR WORLDKUSTOM  eftersom tidningen inte är en ständigt uppdaterad lässida typ Expressen där allt försvinner dag efter dag.  Worldkustoms texter ligger alltid kvar aktuella i arkivet med din annons inuti .  UNIKT.
Och  … din annons hamnar inte på vinden i en böjd papperstidning.
Leif-Ivan med museet  har fattat.

Nytt ägarskap.
8. Slutligen.  Lars-Åke Krantz är nu ensam ägare till tidningen sedan Mats Carlsson valt att  fokusera på sina verksamheter på västkusten.  Nyordningen har skett i bästa samförstånd  och Lars-Åke Krantz säger ett stort tack till Mats Carlsson som varit en engagerad och positiv samarbetspartner.  Samarbetet med Mats Carlsson och hans USAbil.nu kommer att fortsätta i andra former.

 

Flera nyheter väntar runt hörnet.  Häng med.

kz-mic
En nostalgisk tidning behöver inte vara gammaldags och bilträffar behöver inte se ut som 1979.

Hälsningar
WORLDKUSTOM och KRANTZ CHALLENGE


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

4 reaktioner på ”Worldkustom vässar

 1. Satan i gatan nu vänder vi bladet, smart av dig att ha sån bra koll, och dessutom snabbt göra de ändringar som marknaden kräver, Lars-Åke jag är Kung i baren och du är kung på internet.
  Som annonsör blir jag väldigt glad och ser positivt på framtiden tillsammans med WorldKustom. Ha det och Tack för allt
  MVH
  Leif-Ivan

 2. A big ” Thank you ” from us here in Washington !
  Keep up the good work and good luck with everything !

 3. Det är kärnan i den nya nätverks ekonomin! Kanonbra för dina annonsörer! Vi sprider Nostalgidagarna vi nätet och drt blev 19000 besökare första året :-D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *