Worldkustom välkomnar X-up som ny annonsör.

Worldkustoms läsartillströmning har varit brutal.  Nu välkomnar vi nya annonsörer och först ut är Sven Högström och hans X-up AB byggnadsställninger.  Ett företag med lång erfarenhet som tar gigantiska uppdrag likväl som mindre jobb till privatpersoner. 
X-up annons
Internationell vana. X-up är ett nytt företagsnamn i branchen men med lång erfarenhet. Sven Högström har drivit internationella projekt inom byggnadsställningar i många år. Idag har företaget sin bas i Älandsbro utanför Härnösand med tentakler som går ut i hela Skandinavien.

SvenHögström

Behöver du byggnadsställningar till industri, hus, väg, anläggning har X-up lösningen.

– Skriv att vi även gör mindre grejer som egnahem, scener av alla slag liksom podier och egentligen allt som tänkas kan, säger Sven.

Parallellt med raffinaderier och industrijobb  är Sven Högström intresserad av allt kul där en snabb och säker lösning behövs.

 

 

buicklyft

Det var Sven, tillsammans med en kollega, som grejade ett torn till Krantzens Buick åtta meter över vattnet inför en rockafton med bandet
Krantz&Krantz för några år sedan.

buicklyft2

 

 

 

 

 

Bra reklampelare för nostalgiaftonen.  Även en utescen byggdes.


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *