Worldkustoms tipsinsamling till FBI

Läsarnas tips angående dubbelmordet i Brattås har renderat i en 40 sidor stor dossier som översatts till engelska och avsänts till Mark Safarik FBI och Bo Åström, legendarisk  mordutredare i Sverige.  

Varför?
– För att programmet Coldcase Sweden fann informationen intressant.
Ni har redan hjälp till med att lösa frågan om Valianten.   Tack vare er input har den kunnat avfärdas ur utredningen.  Nu är all er information högintressant.

brattas_smallWorldkustom höjer ribban från att bara skriva om burnouter och  showkrom till att delta i samhällsdebatten.

– Nu är det på riktigt läsare.
Era tankar lämnade muntligt, på telefon och i mail till Worldkustom är skickade anonymt direkt till Mark och Bo.  Ni gör skillnad.

Tips

Vi tackar för er input och håller alltjämt dörren öppen för flera tips.  Det tar tid att bygga  ett hållbart case för åklagarmyndigheten att pröva.
– Fortsätt lämna era tankar.

Många har arbetat med fallet i över ett decennium.  Vem som gör vad spelar ingen roll. Det viktiga är att dubbelmordet får ett avslut.  Nu gör vi det här!

krantz
Lars-Åke Krantz

Maila  email

Läs alla tidigare artiklar i Worldkustom om dubbelmordet i Brattås här.

1 Brattåsmordets blå Valiant
2 Nya tips i Brattåsmordet
3
 Vallning med kamera vid infarten
4 Polisen går för högtryck i fallet
5 Nån sitter med pusselbiten
6 Mittnytt
7
. FBI 

 – Krantzen vill tacka tidningens annonsörer. Er redaktör gör detta ideellt för sakens skull MEN utan er annonsörer kan inte Worldkustom, som bärare av information, existera. Ni är i allra högsta grad delaktiga i detta. 


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

3 reaktioner på ”Worldkustoms tipsinsamling till FBI

  1. Samma dag som brattås morden så satt jag på möte i härnösand men jag förstod inte vad som var på gång.
    Senare på kvällen så skulle jag ta nattbussen till Sundsvall då jag träffade två yngre män från Kroatien som varit poliser men uppträdde lite underligt och att de senare inte tilläts att få åka med bussen söderut men då slog mig inte tanken om de ev.skulle kanske haft något med mordet. Båda männen var drygt 190 långa och den ena var rågblond med lätt skäggstubb den andre var svarthårig utan skägg. Båda var klädda in wtc overaller.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *