Folkfest i Edsbyn

SVERIGE. Edsbyns årliga utställning med efterföljande cruising slog till på årets hetaste dag, 25 juli. Parken var fylld med bilar och folk och Långgatan var kantad av åskådare. av Lars-Åke Krantz.

edsbyn01

Edsbyn05Arrangör Christer Edströms i Summertime Cruisers minns hur bilfolket hängde på parkeringen utanför ICA för tio år sedan. Då var det ingen som brydde sig.

Idag är utställningen i parken ”hela Edsbyns”.

edsbyn06Det var rekordvittring i parken och kvällens cruising  var som hämtad ur en film. Den ljumma kvällen avslutade årets evenemang på ett sätt som fick klubbmedlemmar, funktionärer och besökare att längta till nästa års utställning.  Allt var inte bättre förr.

edsbyn12Worldkustom tackar www.fuzzydice.se  för cruisingbilderna. Vi ( bandet Krantz&Krantz) var tvungna att åka vidare i sommarkvällen mot nya spelningar.

 

edsbyn13

Edsbyn03

Männen hade hittat tillbaka till lekparken. Och lekte med bilar gjorde de.

edsbyn04

Tjejerna lekte också. Birgitta Nilsson Team Hocus Pocus, Järvsö i en kompressormatad FED (Front Engine Dragster).  Kändes i gräsmattan.

edsbyn07

Chevrolet Impala Coupe 1965 extra large får vi  kalla den här med åtta istället för original sex bakljus. Yvonne Berg, Bollnäs åkte fett.

edsbyn08

edsbyn10Elva meter bil och vagn. Nils-Erik Lindberg Edsbyn, Chrysler 1962 med tysk Suleica husvagn.

edsbyn09

 

Edsbyn02

Till utställningen kom 193 bilar och 20 mc.

edsbyn14Skönsjungande fotomodellen Lovisa Fhinn levererade  låtar från femtio- och sextiotalet  vi glömt att vi minns.

edsbyn15

 

edsbyn11

350 bilar kom till cruisingen i Edsbyn. Mer bilder på www.fuzzydice.se

 


Läsa mer sånt här! Du har kommit till motortidningen på nätet  Worldkustom.com Kolla in resten av månadens artiklar.  Här hittar du arkivet med alla tidigare nummer Ha kul!

sticker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *