Dahlbergsbrudarna från Iggesund

På genomresa. Ser en bil.  Bensinstationens förföriska glöd får Forden från 56 att brinna i gult, grönt och rött. Jag kan inte motstå utan fotar bilen. Då smäller det till och två tjejer rusar ut, får syn på mig och skriker. -Du har sett oss nu, du följer med. av Krantz
 

Stutz Blackhawk från Norge

Himlen var mörk och ljuset höll på att försvinna. Vi hade fått löfte om att fota en Stutz.  EN STUTZ! Dessa handbyggda lågseriebilar i mink, guld och krom som kostade tre gånger så mycket som en Cadillac Eldorado cab när de kom  1971.  by Krantz 

Plötsligt händer det 2

På reklamfilmen för Trisslotterna på TV så skrapar dom ju fram högvinsten och allt ordnar sig. Tänk om man kunde få vara med om att saker löser sig utan problem men som vanligt brukar det vara ett steg framåt och tre steg bakåt som gäller för mig. Tänk att det ska ta över 2½ år för att byta rattstång. avJan Silèn
Solvalla biltorg

Kanondagar i Krantz Challenge Hudiksvall

Glada Hudik Summer Meet 2016 slog alla rekord. Hudiks Ladys Run är det bästa i Sverige i genren och festen bara fortsatte i ett Hudiksvall på hjulrus under lördagen. 

Nytt. Nytt. Project -59 Cadillac del 1 av 500

Är det någon av er som sett min Cadillac 59:a?  -Inte jag heller.  Ny projektserie i Worldkustom. Vi bygger en Cadillac 59 coupe custom.  Del ett av inte vet jag - 500 är jag rädd. 

Swamp Cabbage Festival LaBelle

LaBelle är drömstaden på vischan du ser i amerikanska filmer.  En gång om året stoppar de allt, slår de upp klaffbron och har fest. Träsk-kåls-festen är här så ock Worldkustom. by Krantz

Krantz Krönika: Special

Egentligen är det konstigt att man ens kan byta ett torkarblad.  Under mina reportageresor träffar jag bilmänniskor som gjort de mest fantastiska renoveringar och byggen.
Usabil.nu

blog stream

Ny fotosida från norr.

Kent & Håkkes fotosida på Facebook har alla möjligheter att bli en biggie. Båda är nämligen kända fotografer. Kent Åberg som fotat skrotbilar och gjort böcker och Håkke Sjöström som är en pålitlig fotograf där det händer.

Choppad Bonneville 66.

De välfyllda hjulhusen, den ytterligt svepande karosslinjen och till detta det sänkta taket. En totaltilltalande usamacka att glida runt gathörnet med och lägga till framför Sibylla i. text L-Å Krantz. Foto: Gottfrid Krantz 

God Jul önskar Worldkustom

GodJul och Gott Nytt år alla läsare. 

Worldkustom välkomnar Google

Nu har Google upptäckt Worldkustom. 

Västerås Summermeet NYTT. Life Style Corner.

Bilar, bilar, bilar så klart men också retrogrejer, bildelsmarknad, musik, jukeboxar och nu kommer ännu en pusselbit på plats.  Life Style Corner. En hel avdelning med styling för kvinnor och män.

Boka Karlssons och Krantz&Krantz på Birger Jarl 29 april 2017

Rock and rollfesten på M/S Birger Jarl med Leif-Ivan Karlssons familj och Krantz&Krantz blev en dundersuccé med publikrekord.  Nu gör vi om det! Datumet är  29 april 2017. Boka här.

Nu är datumet bestämt !

 Först jul och nyår. Sedan årets party !

Bernt Karlsson choppar en Cadillac 59:a på Västerås Summer Meet 2017.

En av världens bästa custombyggare, Bernt Karlsson från Boyd Coddingtons TV-serie American Hot Rod, kommer till Västerås Summer Meet 2017. Där choppar han en 1959 Cadillac Coupé inför publik och delar ut sitt eget pris  "Special Award by Bernt" .   

Verktygsboden ökar i Norrland

DHL har noterat ett ökat flöde av Verktygsbodens paket till Norrländska garage. 

Älvis on Ice 2017 inbjudan

Kör på isen med din gamla hot rod, street rod!  av Lars-Åke Krantz

Om Västerås Summer Meet i P4 Västmanland

Klas Brink sätter pusselbitarna på plats.

70.000 läsare NYTT REKORD

Worldkustom hösten 2016 slår knock på allt tidigare.  Den styrka tidningen visar nu är ofattbar. Inte ens vid tidningens start 2014 var kurvans vinkel så brant.  NU NYTT REKORD. Vad händer ???