Det finns inga skrotar i Florida eller. . .

Florida med sin heta, fuktiga luft och utbredda träskmarker har inte skrotar som på slätterna i Arizona med närmast ökenlandskap där vindblästrade dörrar kan ligga bland tumbleweeden i 100 år utan en skråma närmast.  by Krantz 
 

Ford F-100 på norskt vis hos Jan Oddvar på Frei.

Reportageresan i Norge går mot sitt slut. Intrycksbank och minneskort är mättade. Omtumlad har jag fått se de vackraste bilar i de vackraste landskap. Väskan ligger packad i Lincolnens bagage och tandkrämstuben blev kvar på rummet.  by Krantz  

200.000 såg Krantz Challenge Moliden

Även om Krantz Challenge finns på de största träffarna nu och ses av miljoner i direktsändning på nätet åker vi till mindre orter också. Det är en del av konceptet. 1:a juli var vi i Moliden utanför Örnsköldsvik. Med facit i hand sommarens finaste dag.  
Solvalla biltorg

Project Cadillac 59 del 10 av 500 kanske

Börja aldrig skriva innan allt är klart Så lydde rådet från en tidningskollega ”så man har kontroll hela vägen och vet utgången”. Men jag gillar inte kontroll. – Jag gillar verklighetens oöverträffade galenskaper. Följ kalabaliken i realtid.

Bland bilar, gitarrer och guld hos Tommy i Lerkulan. Del 2

Stefan Eriksson i Skinnsberg har vi publicerat förr i Worldkustom.  Stefans betraktelse denna gång  är så bra att vi beslutat dela upp den i två nummer. Här kommer del 2. 

Tinas Diner. Underbart är kort.

Tinas Diner i Härnösand har upphört och vi minns tillbaka. De goda burgarna, den glada personalen och All American Cruise In. 

Månadens Leif-Ivan december

World of Classics Museum and Sales i Tumba är stället du  måste se. Här står de finaste amerikanarna i det finaste skick uppställda. Flera tidningar har redan gjort reportage men Leif-Ivan Karlsson lovar Worldkustom något alldeles extra. 
Usabil.nu

blog stream

Mycket snö.

Mycket snö i Norrland 2017 och i Minnesota 1940 

Årets träff 2017 framröstad.

Cruisingsveriges omröstning på nätet är nu avslutad. Det blev storslam för Krantz Challenge som medverkade i fyra av listans sju bästa träffar.

Ännu en ny annonsör välkomnas. Norins Classic Chevy Ödeshög.

Norins Classic Chevy är en trygg och säker gammal institution från Bergsjö i Hälsingland. Nu flyttar den till Ödeshög, utvidgas, utvecklas med bibehållna leverantörer från amerikanska västkusten som ger bra priser och hög kvalitet. 

Chryslers jättemotor

FEM stycken Chrysler raksexor hopbyggda till en jättemotor. Vad kan dessa ha suttit i ? by Jan Silén

Special, special Krantzjackor genom åren

Krantzjackan säljs med oförminskad styrka. Nästa jämna serienummer är 2.000. Några jackor är mer specialbeställda än andra. Här är några av dom.

florida4you.se ny annonsör

Nu kommer guldläget för alla som drömt om ett boende under Floridas sol men som tyckt det verkat svårt och besvärligt.  Aldrig har det varit enklare. Krantz kompis, svenske Gunnar Tulin i Florida, kan allt och har många år i branschen. Gunnar följer dig från start till mål och gör det på ett sätt som ger dig maximal glädje.

Sponsorplatserna slut inför Krantz Challenge 2018

Vi bygger om banan inför Golden Krantz Challenge 2018 som firar tioårsjubileum.  Två sponsortorn skapas mitt i banan men ändå räcker inte platserna till. Det är överfullt.

Första bil-drullen hette James.

Som bilintresserad kanske du funderat över första bilolyckan.  Häng med till Ohio 1891.

Verktygsbodens däckmaskin gav frihet.

När det gäller verkstadsutrustning och verktyg är Verktygsboden suverän. Vi beställde en däckmaskin för ett år sedan. 

Rost tar bort sig själv medan du sover.

Lägg skrotet i badet. Slå på strömmen och relaxa. 

Mintgrön jänkare söks i dubbelmordet i Mantorp i juni.

Worldkustom har tidigare varit behjälplig i mordfall där amerikanska bilar varit inblandade. Detta eftersom Worldkustoms 60.000 läsare av naturliga skäl  har "radarn på".  Har du sett en mintgrön jänkare i trakterna av Mantorp i sommar?  Lämna tips anonymt till Worldkustom. 

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom!