(Svenska) Big Daddy's dragracingmuseum.

(Svenska) Jag tänkte att Don "Big Daddy" Garlits dragracingmuseum skulle handla om legenden Don Garlits med Big Daddy är större än så.  Hans museum i Florida visar dragracingens barndom brett. 
 

(Svenska) Komplett bilman i Gnarp Lars Berglin

(Svenska) Snickare, mekaniker, plåtslagare, lackerare, gjutare, byggare U-name it.  Att besöka Lars BP-mack/bilverkstad/industrihus  i Gnarp är en befriande resa i hantverk.

(Svenska) Tack för lånet, Krantz

(Svenska) Jag tänkte hinna med två projekt i vinter men så blev det inte. Krantz hade besök av den välkända Mr Murphy som klev igenom taket på bussen. När Murphy var klar där besökte han mig. by Jan Silén
Solvalla biltorg

(Svenska) Project Cadillac 59 del 11 av 500 kanske

(Svenska) Nu är Cadillacen klar för ny turné och uppvisning i sommar där ivriga läsare får se allt som hänt i vinter. Not.

(Svenska) All American Day i Nykvarn 2017

(Svenska) All American Day kommer tillbaka 2018.  Den 11 augusti gäller 2018 och Krantz Challenge kommer tillbaka, nu som jubilerande show i en golden version.  Men nu till träffen 2017. 

(Svenska) Sågmyra Custom Show

(Svenska) På perfekt utflyktsavstånd från Classic Car Week vecka 31 ligger customträffen i Sågmyra. Stilglid  på klanderfri asfalt. Låt de stora dalaskogarnas granskuggor slicka ditt bygge innan grönskan öppnar sig och samhällets vackra byggnader omfamnar. 

(Svenska) Månadens Leif-Ivan juli 2018

(Svenska) Idag skall vi få gå in till museets övre våning.  Även om jag (Krantzen) är en Cadillacman måste jag säga att denna är en av rubinerna i utställningen - den skimrande Buicken. 
Usabil.nu

blog stream

(Svenska) L O L

Sorry, this entry is only available in