(Svenska) Karlstad, Cadillac och Cape Coral

(Svenska) Sju på kvällen eller nio på morgonen. Cadillacen från 1966 är alltid nercabbad i staden på Floridas sydvästkust. Dan och Pia har kryssat genom USA i öppna bilar längs alla de kända vägarna. Men det började i Karlstad.
 

(Svenska) Det finns en halv miljon entusiastbilar i Sverige. Här är en av dom

(Svenska) Det är inget särskilt med Per Dynemars Pontiac.  Bilen har inte vunnit SEMA eller ens fått lackpriset när Bötsle Missionshus hade utställning med 38 bilar.  Det är därför vi skriver om den. Worldkustoms motto från start var Local heroes - worldwide.

(Svenska) Köp INTE en Mercedes!!

(Svenska) Har ni lätt för att få nervösa sammanbrott, tendens till hysteriska raseriutbrott, psykiska kriser, kort stubin, sömnlösa nätter så köp inte en gammal Mercedes Benz! Jag råkade ärva allt detta. Av: Jan Silèn
Solvalla biltorg

(Svenska) Modellbilar i maj på Viksjö Mat&Nostalgi

(Svenska) Modellbilsutställningen hos Mat&Nostalgi har blivit tradition. Kent Åberg är initiativtagaren och i år hade han inbjudit mäster Claes Beck-Friis att närvara. 

(Svenska) GROV GTX

(Svenska) I USA går man och släpar bena och ser  Mopars på specialutställningar som exempelvis Mopar Concours the World utan att se något oväntat. Så kommer man till Sverige och flyger ur skorna! 

(Svenska) Project Cadillac 59 del 13 av 500 kanske

(Svenska) Börja aldrig skriva innan allt är klart Så lydde rådet från en tidningskollega ”så man har kontroll hela vägen och vet utgången”. Men jag gillar inte kontroll. – Jag gillar verklighetens oöverträffade galenskaper. Följ kalabaliken i realtid.

(Svenska) Krönika: När jag körde Futureliner nummer 10 i USA.  

(Svenska) GM:s påkostade framtidståg gick genom USA i tolv specialtillverkade bussar i slutet av fyrtio- och början av femtiotalet. En ofattbar megasatsning från General Motors.  Bara en handfull finns kvar. Jag har kört en. 
Usabil.nu

blog stream

(Svenska) L O L

Sorry, this entry is only available in