(Svenska) Ford Fullisjutton.

(Svenska) Team Heartbreakers består av Stefan Kjellin och Per Swing från Delsbo.  Heartbreakers inte för att de tror att de är Elvisar utan för något mer handfast. - De har båda haft hjärtinfarkt.
 

(Svenska) Krantz Challenge 2021 som aldrig förr.

(Svenska) Nu bokar arrangörerna och Krantz Challenge 2021 rullar igång.  Vi ses till sommaren som aldrig förr.  Uppdatering 29 juli 2021. Sorry allt inställt även 2021. 

(Svenska) Stefan Hagman om Start&Speed-tiden

(Svenska) Tidningen Start & Speed var för många av oss inkörningsporten till hobbyn.  Stefan Hagman från Indal var reporter från 1980 till den lades ner 1986. 
Verktygsboden - allt för garage och verkstad

(Svenska) Härnösands Bilmuseum lackerar första Amazonen

(Svenska) Volvo Amazon kom 1957 för att bli en succé och en folkbil i decennier.  Calle Lundkvist äger Härnösands Bilmuseum. Som gammal billackerare fräschar han upp bilarna inför den nya besökssäsongen.

(Svenska) Björn Friberg sätter Cumminsmotor i sin Chevapickis.

(Svenska) Pojkar drömmer och pickup. Män drömmer om Cummins.  Björn i Lobonäs hade kunnat köpa en Dodge som erbjuder den motorn original men varför göra det enkelt när man kan krångla till allting.

(Svenska) Säkringar är för fegisar.

(Svenska) Enklast är väl att dra kablarna direkt till pluspolen på batteriet. Då vet man ju att strömmen kommer fram fast det kan bli lite varmt.  Av: Jan

(Svenska) Arkivet Timrå cruising 2010

(Svenska) Flashback Timrå 2010
Usabil.nu

blog stream

(Svenska) Ride on clothes

Sorry, this entry is only available in

(Svenska) NYTT. Ride with Krantz.

Sorry, this entry is only available in

(Svenska) L O L

Sorry, this entry is only available in