Want more stuff like this ! You have entered a free magazine Worldkustom.com Check out the rest of this months articles.  Also the arcive with all the recent issues. Have fun! 

sticker

2 thoughts on “(Svenska) Nu kan du kasta skärmarna till rodden

  1. Det är nästan så man funderar om det ligger en hund begraven här! Besiktningsfritt och skärmfritt. När kommer bakslaget!?

  2. Hej, jag vet inte om någon ser det här då det är ett tag sen artikeln va aktiv men tänker lite på dom/oss som vill bygga rod av bubbla, Så kallad Volksrod. Den här lagen hjälper inte särskilt mycket då ingen troligtvis vill bygga om en splitbubbla. Allt mellan 50-tal och 70-tal kan ju byggas till fina bilar men väldigt tråkigt med besiktningsskärmar som sagt.. Tycker inte det ska vara farligare eller att det stänker mer från ett däck på en 70-talare än en 30-talare? Vore kul om det fick en lösning, iaf att det gick att enkelt söka dispens för enskilda fordon annars om de är nyare än 52 då kanske eller om det följer besiktningslagen att det blir besiktningsfritt och får vara skärmfritt efter 50 år. Mvh Jonas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *