Perfekt pick up by Børge.

Onormalt! Det räcker med en enda normal bilägare i en kedja för att bilen skall utsättas för det slitage den är tänkt för och rasa i skick. Efter 40 år är denna fortfarande helt ny. Børge Måløys pickis är onormalt perfekt. av Krantz
 

A-MEK. Allt i neon, jukeboxar samt reprodelar i krom och rostfritt.

I serien fantastiska män som inte gått ut nian har turen kommit till  Roger Andreassen, A-MEK i Fjuckby  norr om Uppsala. by Krantz 

Gårdsträff XXL.

Hälsinglands skogar äro vida och djupa men ibland glesnar de, åkrarna avlöser, havet tar vid och just där,  i gränslandet  mellan hav och havre bor Jan och Fia Silén.  
Solvalla biltorg

Arnes Hotrodskola del 2

Gör det inte svårare än det är, säger Arne Friberg i Lobonäs. Om du bara skall ha en åkrod att kuska runt i behöver det inte bli dyrt eller avancerat. Hot rodding var enkelt i begynnelsen - remember. by Krantz

Under vägen

Kent Åberg är tillbaka igen efter ett mellanspel hos Gasoline. Vi hälsar vår stråtrövande Norrlandshjälte välkommen tillbaka med sina unika bilder. 

Project Cadillac del 3 av 500 kanske.

Är det någon av er som sett min Cadillac 59:a?  -Inte jag heller. 

Krantz krönika: Den öppna handen

Jag mår aldrig så bra som i min bil i natten. Ett ljuvligt exil. 

Månadens Leif-Ivan februari 2017

World of Classics Museum and Sales i Tumba är stället du bara måste se. Här står de finaste amerikanarna i det finaste skick uppställda. Flera tidningar har redan gjort reportage men nu har Leif-Ivan Karlsson lovat Worldkustom något alldeles extra. 

World of Classics Tumba

Vi får många frågor om Leif-Ivan Karlssons museum. Här är svaren 
Usabil.nu

blog stream

World of Classics museum byter ut många bilar!

Det fantastiska USA-bilsmuseet i Tumba med familjen Leif-Ivan Karlsson skruvar nu upp försäljningen av sina jänkare.  - Vi måste, säger Leif-Ivan, jag har köpt så mycket nytt som ska in. 

Månadens Lars februari

Har kommit på mig själv med att sitta och titta på Lars.   Gillade filmerna och har övertalat Lars att visa fler bra-och-ha-grejer.  by Krantz

Ny annonsör välkomnas. Lack & Bilcenter Ljusdal

Far och son Rolf och Per Johansson är en dröm för dig med en classic car. Båda är nämligen bilplåtslagare och billackerare! 

Worldkustom välkomnar X-up som ny annonsör.

Worldkustoms läsartillströmning har varit brutal.  Nu välkomnar vi nya annonsörer och först ut är Sven Högström och hans X-up AB byggnadsställninger.  Ett företag med lång erfarenhet som tar gigantiska uppdrag likväl som mindre jobb till privatpersoner. 

Krantz Challenge orter 2017. Nu större än någonsin !!!

Nu måste vi dra strecket. Hur gärna vi än vill besöka alla som efterfrågat. Här är orterna som får Krantz Challenge 2017! 

Kristoffer blandar syndigt och oskuldsfullt.

En del bilar bara suger upp kameran till ögat. Denna bulle i blåmetallic stod på Classic Car Week 2016 och lyste upp asfalten i kvällningen.  - Åhh, vilken fin gammal bil 

Krantz&Krantz tackar för sig på Classic Car Week.

Bandet Krantz&Krantz tackar för sju, nej NIO, fantastiska år i Rättviksparken under Classic Car Week.   - "Kvällarna med Krantz&Krantz har varit de mest välbesökta och de trevligaste" säger serveringspersonalen i saloonen som kan jämföra alla aftnar, men nu är det över. 

Över tusen ”gilla” på att Bernt Karlsson choppar en Cadillac 59:a live i Västerås

Västerås Summer Meet i samarbete med Worldkustom har lyckats få en av världens bästa bilcustomiserare. 6-7-8 juli choppar han taket på Worldkustoms projektbil, en Cadillac 59 coupé.  Kommentarerna och "gilla" på den grejen är enastående.  

Klas Brink årets västeråsare

Klas Brink blev vald till årets västeråsare för att han räddar bilfesten kvar i stan. Det säger något om hur gärna Västerås vill ha kvar evenemanget men mest berättar det vilken kaliber det är på Klas Brink. Wow. 

Nu blir din bil besiktningsbefriad.

Nyheten har knappast undgått någon med Facebook.  Transportstyrelsen kommer att införa en rullande femtioårsgräns för bilar och en rullande fyrtioårsgräns för motorcyklar från och med 20 maj  2018

Timrå Cruising 2016

Klubben Hillbillys i Timrå är tuffa. Cruising i maj i Norrland.  Kan vara sparkföre.

Mr. Magu Bilinredningar – ny annonsör.

Ingen har väl kunnat undgå de fina bilderna på inredningsjobb som Magu levererar på facebook.

Viksjö Mat&Nostalgi utökar med speedshop och bilar

Stefan Hagman är ena halvan av anrika S&S Custom.  Nu öppnar han Speedshop  

Vi välkomnar Tunroths EL i Hjo som nya annonsörer.

Lathi Tunroth slår igen sitt företag. Sen annonserar han! 

Verktygsboden till Västerås Summer Meet 2017

En av Sveriges största återförsäljare av verktyg och garageinredningar, Verktygsboden, ställer upp med allt Bernt Karlsson vill ha vid choppandet av Cadillac 59:an live

Börje Wiklund sprängde bussen.

Rock and rollfesten på M/S Birger Jarl med Leif-Ivan Karlssons familj och Krantz&Krantz blev en dundersuccé med publikrekord.  Nu gör vi om det! Datumet är  29 april 2017 men nu har Börje sprängt bussen. Nu blir det en STÖRRE! Boka här.

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom!