Motorrevyn i Bollnäs

Hur mycket rymmer isladan i Bollnäs egentligen? 2017 kändes som ännu ett rekordår. Så mycket folk, bilar och utställare.  Bollnäs Motorrevy, en fantastisk institution i bilhobbyn. 
 

Edison och Fords sommarstugor

Thomas Alva Edison snodde visserligen lampidén från Nicke Tesla men Thomas var ett multigeni. Lillgrabben Henry Ford såg upp till Thomas och satte sin sommarstuga 30 meter ifrån.  

Måste det vara så besvärligt att skicka ett paket?

En del företag verkar göra allt för att krångla till det så mycket som det bara går. När jag var liten på 70-talet pratades det mycket om byråkratsverige men frågan är om det inte är värre nu.  Av: Jan Silèn
Solvalla biltorg

Allt om Krantz Challenge 2018

Äntligen kommer informationen om Krantz Challenge 2018.  Tack alla som frågat.  2018 blir ett fantastiskt år med GOLDEN KRANTZ CHALLENGE och tioårsjubileum med många nyheter. 

Motor city Sweden - Härnösand.

Härnösand firar seger efter seger med nya motorrelaterade tillskott.  Nu har vi fått två nya verksamheter till stan. Plötsligt känns det som att gamla "Härnta" har allt för bilhobbyn. Fast det är klart jag är enögd.  - Motorcity! Har Krantz blivit tokig? 

Krantz krönika Olo Panne.

Låt oss gå till sextiotalet en stund. Det är tolv mil till Sundsvall. Det tar en och en halv timme att köra dit och sedan är det en mil till.

Månadens Karlsson februari 2018

Worldkustom måste tacka Leif-Ivans son Tony för ett fantastiskt arbete under 2017 med att visa alla dessa pärlor.  Nu detta 2018 !!  KOLLA REPORTAGET UTAV TONY OLOFSSON KARLSSON.  Toppklass. 
Usabil.nu

blog stream

Vinn en 1957 GMC Suburban

De dyker upp ibland. Lotterierna.  Denna lysande Suburban lockade och Worldkustom handlade en lott. Det kan du också göra. JJ var en hyvens kille som kunde härbärgera bilen tills du hämtar den

Verktygsbodens lyftar regnar över Norrland

Två till av Verktygsbodens populära lyftar har landat 

Scandinavian Jackpot – dumma svenskar.

En strid ström svenskar köper hus på Floridas västkust just nu. Efter avslutat arbetsliv lockar värmen och det är ju inte direkt fult i omgivningarna. Men allt är inte som i Sverige. "Scandinavian Jackpot" säger de amerikanska mäklarna om dumma svenskar. 

Utsikter till lördag för Nykvarn – sol sol sol

Lördagen 11 augusti alltså sol sol sol.  Nykvarns träff All American Day andra helgen i augusti kommer statistiskt sett få otroligt sommarväder 2018. Nu kommer rekordet med 1.000 bilar.

Worldkustom februari ute nu.

Nu har februarinumret släppt sig ... eller hur man säger.

Verktygsboden populär

1000 kvalitetsklick passerat och nya klick för bara en timme sedan.

Årets träff 2017 framröstad.

Cruisingsveriges omröstning på nätet är nu avslutad. Det blev storslam för Krantz Challenge som medverkade i fyra av listans sju bästa träffar.

florida4you.se ny annonsör

Nu kommer guldläget för alla som drömt om ett boende under Floridas sol men som tyckt det verkat svårt och besvärligt.  Aldrig har det varit enklare. Krantz kompis, svenske Gunnar Tulin i Florida, kan allt och har många år i branschen. Gunnar följer dig från start till mål och gör det på ett sätt som ger dig maximal glädje.

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom!