Den där bilen i stan.

Du vet vad jag pratar om. Det kan finnas 400 jänkare i en stad men så dyker "den där bilen" upp på gatan eller utanför butiken och man undrar. Vem ääär det som äger den? Den fuktigt röda Fleetlinen från 48 hade skimrat förbi flera gånger.
 

Han köpte sin Volvo 123 GT spritt ny med 22 mil på mätaren.

Vi sitter i bilen. Motorn går på tomgång. Östen berättar och håret reser sig i nacken.  Jag blir 10 år igen, får sitta fram och Östen blir den coolaste 22-åring jag känner. 

120 knyck på mormors damcykel.

Det fanns en tid när man var tonåring och odödlig. Det där med faror och att man kunde dö eller bli allvarligt skadad fanns inte. Av: Jan Silèn
Solvalla biltorg

Samtidigt i Norge.

Bland inspikade roddar och vägrande norrmän. Vi gör ett svep över vårt grannland i väst och ser vad som gömmer sig i detta vackra lands djupa dalgångar. 

Krantz Challenge Västerås årets galnaste.

Västerås Summer Meet badade i sol med publikrekord på Johannisbergsfältet under torsdagen  och fredagen. Lördag klockan ett startade Krantz Challenge ... och regnet. 

Krantz krönika: Verktygsmördaren

I videons barndom pratade alla om två filmer. Motorsågsmassakern och Verktygsmördaren.
Usabil.nu

blog stream

Verktygsboden populär

1000 kvalitetsklick passerat och nya klick för bara en timme sedan.

Ny fråga på Worldkustoms forum

Intressant fråga med flera bilder.  Klicka på forumet och läs. Vet du något ?  

Nya Worldkustom ute nu.

Femte året gratis. Varsågod alla läsare. 

Mycket snö.

Mycket snö i Norrland 2017 och i Minnesota 1940 

Årets träff 2017 framröstad.

Cruisingsveriges omröstning på nätet är nu avslutad. Det blev storslam för Krantz Challenge som medverkade i fyra av listans sju bästa träffar.

Ännu en ny annonsör välkomnas. Norins Classic Chevy Ödeshög.

Norins Classic Chevy är en trygg och säker gammal institution från Bergsjö i Hälsingland. Nu flyttar den till Ödeshög, utvidgas, utvecklas med bibehållna leverantörer från amerikanska västkusten som ger bra priser och hög kvalitet. 

Chryslers jättemotor

FEM stycken Chrysler raksexor hopbyggda till en jättemotor. Vad kan dessa ha suttit i ? by Jan Silén

Special, special Krantzjackor genom åren

Krantzjackan säljs med oförminskad styrka. Nästa jämna serienummer är 2.000. Några jackor är mer specialbeställda än andra. Här är några av dom.

florida4you.se ny annonsör

Nu kommer guldläget för alla som drömt om ett boende under Floridas sol men som tyckt det verkat svårt och besvärligt.  Aldrig har det varit enklare. Krantz kompis, svenske Gunnar Tulin i Florida, kan allt och har många år i branschen. Gunnar följer dig från start till mål och gör det på ett sätt som ger dig maximal glädje.

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom!