Förregad Impala 348 på banan efter tio år i skuggorna.

Mästerstycket från Chevrolet har numera längre historia än brukarna av bilen. Jan-Erik Thunell är ett utmärkt exempel på det.
 

Januaris snö mot drömmar i palmland

2010 stod jag till midjan i snön med en nedsjunken Polaris, blodsmak i munnen och två kilometer att gå hem i ett skoterspår där man sjönk ner till knät vart tionde steg.  Där tog jag beslutet.  Livet är för kort. Aldrig mera vinter.

Jag fick åka 48 mil bara för att svetsen krånglade

Jag läste någonstans att ett ”snille” hade kommit på att utomjordingar hade oss på jorden som ett dataspel och bestämde vad vi skulle göra. Ufo:t som spelar med mig är en riktig sadist. av Jan Silèn
Solvalla biltorg

Bilträff på ungerskt vulkanbad.

Rapport från Magyarernas rike Ungern. Det har varit vulkaner litet här och där och dessa värmer fortfarande upp vattnet i underjorden. En skön plats för  en veteranbilsträff. av Mikael Gideryd

Månadens bil hos Leif-Ivan januari 2019

Leif-Ivan själv firar nya segrar i Florida men World of Classic Museum and Sales i Tumba är alltid högaktuellt.  Leif Ivans son Tony på muséet presenterar månadens bil på film dessutom 

Krantz Krönika: En råtta bland musarna.

Jag hade verkligen sett fram emot Floridaresans tjejdag. Varför blir inget som man tänkt sig. Nu satt jag på en bomb och svettades floder i förarsätet.

Project Cadillac 1959 top chop del 16 av 500 kanske

KML stressar mig.  De vill komma vidare och jag sinkar arbetet med att inte leverera.  Ett underbart läge. 
Usabil.nu

blog stream

Florida hett just nu. Anmälningar rasar in.

Den första Floridaresan i november 2018 övertecknades direkt. Så även februariresan nu 2019.  -Inför november 2019 är trycket galet, säger Krantzen. Vad sägs om 30 anmälda till en resa som tar 12 pers.  -Jag får hyra en skolbuss, säger Krantz. 

Verktygsboden för riktiga entusiaster

Lars Edwardsson på Verktygsboden är en fullfjädrad bilentusiast. Det märks direkt.  Den hjälp han gav Krantzen i samband med choppningen av Worldkustoms projektbil var outstanding och i sommar kommer Verktygsboden tillbaka till Västerås Summer Meet.

Elvis 84år

Elvis Presley skulle ha fyllt 84 den 8 januari.  

Årgång 2019

Nytt nummer ett ute nu

Här köper Leif-Ivan en Impala 59 cab till.

Leif-Ivan bjöd alla resenärerna i Krantz Classic gruppresan på båtutflykt med lunch som tog halva dagen.  Det hindrade honom inte att köpa en superbil mitt i maten. 

Ronnie gav Drottningen en Suburban.

Ronnie Bergwall är en naturkraft. Den framgångsrike företagaren anordnar USA-resor, rockabillypartyn, bilträffen All American Day i Nykvarn mm. Nu är han hovleverantör IGEN! av Lars-Åke Krantz

Låten Classic Car Week nu 100.000 spelningar

Lagom till jul kom en klapp till Krantz&Krantz. Låten Classic Car Week har spelats  100.000 gånger!!!  

Verktygsbodens tvåpelarlyft populär

Tvåpelarlyften från Verktygsboden har blivit populär tack vare sitt fördelaktiga pris och höga kvalitet. Finns i många entusiastgarage numera. Lyfter hela 3,2 ton.

L O L

Fortfarande frågar ni efter de Krantzkrönikor som publicerades i lokaltidningarna förr. Finns det ingenstans man kan läsa dessa?   -Well, här kommer dom!